Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

En dag på Hotel Tylösand

I över 100 år har Hotel Tylösand varit en samlingspunkt för företag, kreativitet och inspirerande möten. Hos oss lyfter helt enkelt konferensen till något mer.
 
Vi älskar möten mellan människor, idéer och möjligheter och vi tror på att i det fysiska mötet mellan människor uppstår energier som ingen annan kommunikationskanal kan erbjuda.

Just nu genomgår många verksamheter i vårt land en stor utmaning. Eftersom vi i likhet med våra branschkollegor har fått många avbokningar kan vi erbjuda extra bra priser för er som vill mötas under en dag i en avskild och inspirerande miljö utan att behöva resa så långt.
 
ERBJUDANDE - 595 KR!
Allt detta ingår:
• Konferenslokal
• För- och eftermiddagskaffe
• Lunch
• Fri tillgång till två våningar spa och träningspass
 
Pris från 595 kr/person exkl. moms. Erbjudandet gäller söndagar-torsdagar med ankomst maj-juni 2020 i mån av plats. Endast nybokningar.
 
BOKA/KONTAKT
Boka erbjudandet/kontakta oss genom boka knappen, ring 035-305 05 eller maila bokning@tylosand.se. Ange bokningskoden "DAGKONFERENS".

OBS! Vi har öppet som vanligt och för oss är säkerheten och hälsan för våra gäster och medarbetare det allra viktigaste. Vi följer därför noggrant händelseutvecklingen, agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har självklart gjort alla åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt. Läs gärna mer om vårt säkerhetsarbete HÄR