Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Dansbandsmåndag

Vi fortsätter vår dansbandssuccé på måndagarna med dansbandseliten på scen; Sannex, Barbados, Perikles och Scotts. Självklart spelar banden även på vår after beach.

Var ska vi sova i natt? På Hotel Tylösand förstås…
 
DATUM
Måndag 8 juli Sannex
Måndag 15 juli Barbados
Måndag 22 juli Perikles
Måndag 29 juli Scotts

TID
Vi öppnar kl 18 för middag. Spelningen börjar ca kl 21.30

ENTRÉ
Entré till dansen: 150 kr/person.
Om du bor på hotellet med Dansbandpaketet eller om du bokar bord och äter vår Dansbandsmeny ingår entréavgiften.

Våra restauranger, barer, nattklubb och spa är kontantfria. För en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort 

DANSBANDSPAKET

Boka vårt Dansbandspaket så ingår övernattning, entré till dansen, tvårätters dansbandsmeny, stor frukostbuffé i Restaurang Tylöhus och fri entré till vårt spa. Du får även tillgång till hotellets övriga sommarutbud med after beach och barnklubb.

DANSBANDSMENY

Under kvällen serveras en tvårätters dansbandsmeny. Pris 395 kr inkl entré.
 
Boka bord online via knappen (välj Restaurang Tylöhus och datum) eller ring 035-333 05
 

Sannex

Dansbandet Sannex går från klarhet till klarhet och efter över 20 år i toppen av branschen är idag Sannex starkare än någonsin med full spelplan och publikrekord. I januari 2016 släppte bandet sitt nya album ”Din sida sängen” som vann en guldklav för årets album, medan Andreas Olsson tog hem priset som årets sångare. Detta är några bevis på Sannex framgångar, men det största beviset är publiken som återkommer gång på gång. Sannex har och kommer alltid att ge allt på scenen för att både publik och arrangörer ska få en oförglömlig kväll.

Barbados

Barbados är en av Sveriges mest välkända dansbandspopgrupper och bildades på musikgymnasiet i Göteborg 1992. Bland deras mest kända låtar finns till exempel Hold Me, Belinda, Grand Hotell, Rosalita, Vi kan inte va tillsammans - vi kan inte va isär och Kom hem. Bandet har gett ut elva skivor, tio singlar och en video. De har blivit belönade med tre grammisar, tio guldskivor och tre platinaskivor och har även varit med i Melodifestivalen fyra gånger.

Perikles

Perikles är ett skånskt dansband som bildades 1974 i Ystad. Perikles är populära i hela Sverige - inte bara som "dansband" utan som ett riktigt partyband. Med en historia på över 40 år och drygt 4000 spelningar har bandet en diger spellista. Deras största hitlåt "Var ska vi sova i natt?" har över tio miljoner spelningar på Spotify. 2014 tilldelades Perikles Ystads kommuns kulturpris som ambassadörer för Ystad.

SCOTTS

Bandet Scotts har funnits i snart 25 år men hade sitt stora genomslag i Dansbandskampen 2008 och Melodifestivalen 2009 med låten "Jag tror på oss" som tog sig till Andra chansen.

Efter dessa framgångar har åtskilliga tv-program avverkats. Scotts debutplatta såldes i 60.000 exemplar i norden, därefter samlingsplattor i samarbete med expressen som sålt i 130.000 ex, näst bäst efter Lasse Stefanz. Totalt har bandet gjort 3 plattor.