Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Dansbandsmåndag

Vi fortsätter vår dansbandssuccé på måndagarna med dansbandseliten på scen; Barbados Perikles och Sannex. Självklart spelar banden även på vår after beach.

Var ska vi sova i natt? På Hotel Tylösand förstås…
 
DATUM
Måndag 13 juli Barbados
Måndag 20 juli Perikles
Måndag 27 juli Sannex

TID
Vi öppnar kl 18 för middag. Spelningen börjar ca kl 21.30

ENTRÉ
Entré till dansen: 150 kr/person.
Om du bor på hotellet med Dansbandpaketet ingår entréavgiften.

Våra restauranger, barer, nattklubb och spa är kontantfria. För en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort 

DANSBANDSPAKET

Boka vårt Dansbandspaket så ingår övernattning, entré till dansen, tvårätters dansbandsmeny, stor frukostbuffé i Restaurang Tylöhus och fri entré till vårt spa. Du får även tillgång till hotellets övriga sommarutbud med after beach och barnklubb.
 

Restaurang tylöhus

Välkommen till Hotel Tylösands största och mest anrika restaurang, som är öppen året runt. Här erbjuder våra köksmästare och innovativa matkreatörer Henrik Andersson och Andreas Nicklasson en klassisk svensk à la carte-meny med egen twist från noggrant utvalda råvaror. 
 
På dansbandsmåndagarna serveras vår à la carte-meny.
Entré till dansen tillkommer 150 kr.
 
Boka bord online via knappen (välj Restaurang Tylöhus och datum) eller ring 035-333 05
 

Barbados

​Barbados är en av Sveriges mest välkända dansbandspopgrupper och bildades på musikgymnasiet i Göteborg 1992. Bland deras mest kända låtar finns till exempel Hold Me, Belinda, Grand Hotell, Rosalita, Vi kan inte va tillsammans - vi kan inte va isär och Kom hem. Bandet har gett ut elva skivor, tio singlar och en video. De har blivit belönade med tre grammisar, tio guldskivor och tre platinaskivor och har även varit med i Melodifestivalen fyra gånger.

Perikles

​Perikles är ett skånskt dansband som bildades 1974 i Ystad. Perikles är populära i hela Sverige - inte bara som "dansband" utan som ett riktigt partyband. Med en historia på över 40 år och drygt 4000 spelningar har bandet en diger spellista. Deras största hitlåt "Var ska vi sova i natt?" har över tio miljoner spelningar på Spotify. 2014 tilldelades Perikles Ystads kommuns kulturpris som ambassadörer för Ystad.

Sannex​

​Sannex är dansbandet som hyllas av både recensenter, Musiksverige och inte minst publiken och ligger i framkant för hur ett band kan följa med i tiden med ändå behålla sina rötter. Nu 2020 så satsar Sannex hårt på att bredda sin repertoar och därmed nå en bredare publik som kommer ut, inte bara för att dansa utan även för att "lyssna". Sannex kontrakterades nyligen av det internationella bolaget WARNER och vill nu visa Musiksverige och resten av världen att modern countrymusik faktiskt kan vara sprunget ur en svensk dansbandskontext, vilket deras befintliga publik naturligtvis redan vet! Flerfaldigt guldklaven-vinnande och grammisbelönade Sannex gör alltid sitt yttersta för att publiken ska få en minnesvärd kväll. Allt från glada bugglåtar till eftertänksamma ballader. Och nu med än mer countrymusik i bagaget så är målet den absoluta toppen.