DANSBANDSMÅNDAG I TYLÖSAND

Under fyra måndagar i sommar förvandlas Restaurang Tylöhus till ett gungande danspalats. På programmet står Sveriges populäraste dansband, Sannex, Barbados, Perikles och Casanovas.

Det blir helkvällar fyllda med god mat och dryck, härlig musik och massor av dans.


DATUM

Måndag 9 juli Sannex

Måndag 16 juli Barbados

Måndag 23 juli Perikles

Måndag 30 juli Casanovas

Tid: 21.30-01


DANSBANDSPAKET

Boka vårt Dansbandspaket så ingår övernattning, entré till dansen, tvårätters dansbandsmeny, stor frukostbuffé i Restaurang Tylöhus och fri entré till spa. Du får även tillgång till hotellets övriga sommarutbud med after beach och barnklubb.


BOKA

Boka via länken nedan eller kontakta oss på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se

BOKA


DANSBANDSMENY

Under kvällen serveras en tvårätters dansbandsmeny. Pris 395 kr inkl entré.

Boka bord online HÄR (välj Restaurang Tylöhus och datum) eller kom och häng i baren.


ENTRÈ

Entré till dansen: 100 kr/person.

Om du bokar dansbandsmenyn eller bor på hotellet ingår entréavgiften.


Sannex

Dansbandet Sannex går från klarhet till klarhet och efter över 20 år i toppen av branschen är idag Sannex starkare än någonsin med full spelplan och publikrekord. I januari 2016 släppte bandet sitt nya album ”Din sida sängen” som senare vinner en guldkalv för årets album. Andreas vinner en guldklav som ”årets sångare”. Detta är några bevis på Sannex framgång, men det största beviset är publiken som återkommer gång på gång. Sannex har och kommer alltid att ge allt på scenen för att både publik och arrangörer ska få en oförglömlig kväll.


Barbados
Barbados är en av Sveriges mest välkända dansbandspopgrupper och bildades på musikgymnasiet i Göteborg 1992. Bland deras mest kända låtar finns till exempel Hold Me, Belinda, Grand Hotell, Rosalita, Vi kan inte va tillsammans - vi kan inte va isär, och Kom hem. Bandet har gett ut elva skivor, tio singlar och en video. De har blivit belönade med tre grammisar, tio guldskivor och tre platinaskivor och har även varit med i Melodifestivalen
fyra gånger.

Perikles

Perikles är ett skånskt dansband som bildades 1974 i Ystad. Perikles är populära i hela Sverige - inte bara som "dansband" utan som ett riktigt partyband. Med en historia på över 40 år och drygt 4000 spelningar har bandet en diger spellista. Deras största hitlåt "Var ska vi sova i natt?" har över fem miljoner spelningar på streamingtjänsten. 2014 tilldelades Perikles Ystads kommuns kulturpris för att de varit fantastiska amadassadörer för Ystad och myntat Sveriges mest kända raggningreplik Var ska vi sova i natt.


Casanovas

Casanovas tillhör ett av Sveriges populäraste dansband ute på dansbanorna.  Bandet bildades  i Vadstena 1989. Publikrekorden har haglat över dem och deras senaste år har varit helt otroligt där bandet spelat inför fulla hus från norr till söder.  2017 släpptes albumet "Ut i livet" som är full av dansanta låtar. 2018 belönades Casanovas med två grammisar, årets dansband och årets album. 

Production by Cityweb and Hotel Tylösand