Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

DUO JUL 2.0

SHOWEN SOM GÖR JULEN LITE HETARE
När Tylösand går in i årets sista månad, då fylls hela huset av så mycket mysig julstämning att vem som helst kan få tomtar på loftet. Och nu följer vi dessutom upp förra årets succéjulshow av Duo Jul med den uppdaterade versionen Duo Jul 2.0.
 
Årets julshow är laddad med en het gästartist och blåssektionen Duo Blås som ger garanterat högtryck. Räkna med skönt svängiga versioner av julens alla musikfavoriter, från det stämningsfulla till det ösiga, med allsång och annat roligt julbus.
 
Våra dignande julbord frestar med massor av härlagade läckerheter att njuta av. Duo Jul är med oss hela kvällen ända tills det är dags att gå till Leif’s och skaka ner den goda maten till låtarna som håller trycket uppe på dansgolvet till långt in på natten.
 
Missa inte chansen till mer mys, mer skratt, mer show, mer dans – kort sagt, mer jul. Boka idag, skratta hela vägen till december!
 
DATUM 
30/11, 1/12, 6/12, 7/12, 8/12, 13/12, 14/12 och 15/12
 
PRIS 
865 kr/person inkl moms, 787 kr/person exkl moms
Allt detta ingår: Julig fördrink, härlagat julbord, show och nattklubb
 
BOKA
Duo Jul 2.0 - show och julbord: bokning@tylosand.se eller 035-333 05
 
Julweekend med show - boendepaket med övernattning, frukost, spa och Duo Jul 2.0 showen med julbord. Boka via knappen nedan, bokning@tylosand.se eller 035-305 05