Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

ERBJUDANDE - SPAPAKET I TYLÖSAND

Kicka igång våren på bästa sätt med några dagars avkopplande semester vid havet. Just nu kan vi erbjuda smått fenomenala priser för dig som vill ha ett miljöombyte och ladda upp batterierna.

På grund av rådande omständigheter har vi färre gäster än vanligt på vardagarna vilket tillsammans med vårt säkerhetsarbete gör det möjligt att komma hit och koppla av utan att riskera trängsel.

Tylösand bjuder på makalösa naturupplevelser och på The Spa kan du både skämma bort dig och komma i form – givetvis under förutsättning att du känner dig frisk. Så varför inte passa på och sätta lite guldkant på dessa prövande tider?

FRÅN 1 095 KR FÖR ALLT!
Vårt erbjudande ger dig övernattning, frukost, entré till The Spa, träningspass och en trerätters supé från endast 1 095 kr/person i delat dubbelrum. Gäller söndag-torsdag till och med den 10 juni 2021 - dock endast nybokningar och ett begränsat antal rum per datum så boka nu!

BOKA
Klicka på bokningsknappen för att se priser och boka. Välj datum (söndag-torsdag), antal personer och Spa & Nöjespaketet. Eller kontakta oss på 035-305 05, bokning@tylosand.se så hjälper vi dig.

OBS!
För oss är säkerheten och hälsan för våra gäster och medarbetare det allra viktigaste. Vi följer därför noggrant händelseutvecklingen, agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har självklart gjort alla åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt.

På grund av rådande situation med Covid-19 gäller en maxgräns för antalet gäster som samtidigt kan vistas på spa vilket betyder att om det blir för många gäster får man komma tillbaka vid en annan tidpunkt under vistelsen. I varje enskild pool, träningslokal och gym finns riktlinjer kring antal gäster och skyltar med uppmaningar om att hålla avstånd. Allt detta för att ge alla gäster möjlighet att hålla de avstånd som rekommenderas. 

Och för att du ska känna dig extra trygg att boka just nu har vi ändrat våra bokningsvillkor så du har möjlighet att boka om din vistelse fram till 24 timmar före ankomst för bokningar t.o.m. den 10 juni 2021. Läs mer HÄR