Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

VÅRENS BÄSTA ERBJUDANDE TILL ALLA HEMESTERFIRARE

Just nu genomgår många verksamheter i vårt land en stor utmaning. Eftersom vi i likhet med våra branschkollegor har fått många avbokningar kan vi nu erbjuda smått fenomenala priser för dig som vill ha ett miljöombyte och njuta av några dagars avkopplande hemester vid havet.  
 
Just nu är det färre gäster än vanligt på hotellet, vilket tillsammans med vårt säkerhetsarbete gör det möjligt att komma hit och koppla av utan att riskera trängsel.
 
Våren bjuder på makalösa naturupplevelser längs med Tylösands härliga strandpromenad och på The Spa kan du både skämma bort dig och komma i form – givetvis under förutsättning att du känner dig frisk. Så varför inte passa på och sätta lite guldkant på dessa prövande tider? Det här erbjudandet är garanterat vårt bästa någonsin.
 
995 KR FÖR ALLT!
Vårt vårerbjudande ger dig övernattning, frukost, tillgång till The Spa och en trerätters supé från bara 995 kr/person i delat dubbelrum. Gäller ALLA dagar till och med den 18 juni 2020 - dock endast nybokningar och ett begränsat antal rum per datum så boka nu!
 
Psst… Vissa helger erbjuder vi även dryckesprovningar och livemusik till middagen som ingår i paketet, läs mer HÄR.
 
BOKA
Klicka på bokningsknappen för att se priser och boka. Välj datum i maj eller juni, antal personer och Spa & Nöjespaketet. Eller kontakta oss på 035-305 05, bokning@tylosand.se så hjälper vi dig.

OBS!
För oss är säkerheten och hälsan för våra gäster och medarbetare det allra viktigaste. Vi följer därför noggrant händelseutvecklingen, agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har självklart gjort alla åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt.
Läs gärna mer om vårt säkerhetsarbete HÄR.
 
#hemester
 
Hemester = en semester som ägnas i närheten av hemmet.