Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Fars dag 8/11

Söndagen den 8 november firar vi alla härliga pappor. Skäm bort honom lite extra i år och boka vårt Supersöndagpaket, brunch, en skön behandling, en cool pryl från vår shop eller köp ett presentkort och låt honom välja själv. 
 
Kolla in alla härliga tips nedan och du har presenten fixad på ett klick!

OBS! Vi har öppet som vanligt och för oss är säkerheten och hälsan för våra gäster och medarbetare det allra viktigaste. Vi följer därför noggrant händelseutvecklingen, agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har självklart gjort alla åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt. Läs gärna mer om vårt säkerhetsarbete HÄR
 

JUBILEUMSBRUNCH

Den 25 oktober, 1 november och på fars dag den 8 november dukar vi upp vår stora brunch i Restaurang Tylöhus. Och eftersom vi fyller 100 år i år firar vi såklart lite extra med jubileumstema där godsakerna och nyttigheterna avlöser varandra i långa banor.

DATUM: 25/10, 1/11 och 8/11.
 

Supersöndag

Missa inte vårt supererbjudande Supersöndag för dig som vill bo här söndag-måndag. På Hotel Tylösand byter ”sunday” alltid namn till ”funday”, så passa på att avsluta veckan med vårt kanske mest prisvärda hotellpaket.
 

BEHANDLINGAR FÖR MÄN

Ge bort en skön behandling på The Spa till pappa. Välj mellan Klassisk ansiktbehandling, Klassisk fotvård, Skrubb och Massage.

presentkort

Ett presentkort på något av Hotel Tylösands frestande erbjudanden är alltid en uppskattad present. Vi skickar presentkortet med angivet namn via rekommenderad post och du betalar med ditt betal- och kreditkort vid beställningen. Presentkortet kan självklart användas till alla upplevelser på hela hotellet.