Startsida flisa 16-18 SEP
Välkommen till Hotel Tylösand och ett tillfälle du inte får missa. Vi kommer att ha inspirerande konferenspass och en härlig helg tillsammans med alla kollegor. Självklart kommer det att finnas utrymme för egna aktiviteter.

OBS! Anmälan är för tillfället stängd, den öppnar i februari 2014.


OBS!! Lägg till denna site som favorit på din dator, så du snabbt och enkelt kan hitta den. Detta är det forum vi kommer att använda för information om program, tider mm.


Praktisk Information:

Namnbricka:
Vi vill inte att obehöriga ska vistas i konferenslokalerna och utställningen. Namnbrickan legitimerar din närvaro och bidrar förhoppningsvis till att öka säkerheten och trivseln. Din namnbricka gäller som biljett vid fika, lunch och mingel. Om Du har anmält Dig till 
kongressmiddagen dag 2 har Du en blåtonad namnbricka. 

Mobiltelefoner:
Alla mobiltelefoner ska vara tysta under föreläsningar och kongressmiddag! 

Internet:
Trådlöst ”öppen” internetuppkoppling finns i hela anläggningen. 

Information om röstningar under FLISA konferensen:
För att kunna delta i omröstningar under flisa konferensen måste du ha en smartphone och en app installerad som heter ”quickvotes”. Appen finns på google play och itunes/app store. För att ladda ner appen använder du dig av nedanstående QR koder eller söker efter 
appen på appstore eller google play. När du har appen installerad och öppnar den kommer du att få frågan om pin kod. Använd den kod som finns för just den föreläsning röstningen gäller.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand