Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Fredagsmeny

FÖRRÄTT
Gravad och rökt Svensk röding med tarte på Västerbottenost, smörad morotskräm och gräslöksdressade vårprimörer
 
VARMRÄTT
Citron- och örtmarinerad lammrygg med rosmarinsky, bakade betor, svartrot, morot och rostad rotselleripuré
 
DESSERT
Mjölkchokladmousse med salt kolasås, körsbärskompott, chokladcrunch och pecannötsbrownie

Menyn gäller 22/3 - 24/5 2019

___________________________________


MIDSOMMARAFTON 2019

FÖRRÄTT
Tylöhus Skagen med kallrökt lax, västerbottenpaj, picklad rödlök, fänkålscrudité och löjrom
 
VARMRÄTT
Örtstekt gårdskyckling från Bjäre med grön sparris, sommarprimörer, krokett på grillad lök, potatispuré med senapsört och rostad kycklingbuljong
 
DESSERT
Jordgubbsmousse, pistaschnötsglass, jordgubbar med vit choklad, pistaschnötskaka och jordgubbscoulis