Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Fredagsmeny höst/vinter 2019

FÖRRÄTT
Rostbiff på oxfilé med äpple- och kålsallad, "Gochujang" majonnäs, wasabiärtor och ärtskott 

VARMRÄTT
Örtstekt hjortytterfilé med stek svamp, viltkorv, rostad rotselleripuré, syrad viltsky och brynta valnötter

DESSERT
Aprikostarte med rostad vit chokladglass, Crème Anglaise, vit chokladcrunch och färska blåbär

Menyn gäller vecka 40 2019 - vecka 1 2020
Skriv ut menyn
HÄR

fredagsmeny vår 2020

FÖRRÄTT
Rostbiff på oxfilé med äpple- & kålsallad, gochujangmajonnäs, wasabiärtor och ärtskott
 
VARMRÄTT
Kycklingbröst supreme med varm betsallad, balsamvinägerkokt minilök, tryffelbearnaise, smörad kycklingsky och rostad rattepotatis
 
DESSERT
Aprikostarte med rostad vit chokladglass, aprikoscoulis, Creme Anglaise, vit chokladcrunch och färska blåbär

Menyn gäller vecka 2-13 2020