Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Fredagsmeny

FÖRRÄTT - Sotad lax med wasabimajonnäs, gröna sojabönor, grillad minimorot, vinägrettdressad sockerärta och rädisa serveras med salty fingers

VARMRÄTT - Örtstekt kyckling från Bjäre med grön sparris, vårlök, sockerärta, krokett på grillad lök, potatispuré med senapsört och rostad kycklingbuljong

DESSERT - Jordgubbsmousse med pistaschnötsglass, vit chokladdoppade jordgubbar, pistaschnötskaka och jordgubbscoulie

Menyn gäller vecka 22-39 2019, med uppehåll för vecka 27-31 2019

_____________________________________________________


FÖRRÄTT - Tylöhus Skagen med kallrökt lax, västerbottenpaj, picklad rödlök, fänkålscrudité och löjrom
 
VARMRÄTT - Örtstekt gårdskyckling från Bjäre med grön sparris, sommarprimörer, krokett på grillad lök, potatispuré med senapsört och rostad kycklingbuljong
 
DESSERT - Jordgubbsmousse, pistaschnötsglass, jordgubbar med vit choklad, pistaschnötskaka och jordgubbscoulis

Menyn gäller midsommarafton 2019