Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Fredagsmeny

FÖRRÄTT
Sotad lax med wasabimajonnäs, gröna sojabönor, grillad minimorot, vinägrettdressad sockerärta och rädisa serveras med salty fingers

VARMRÄTT
Örtstekt kyckling från Bjäre med grön sparris, vårlök, sockerärta, krokett på grillad lök, potatispuré med senapsört och rostad kycklingbuljong

DESSERT
Jordgubbsmousse med pistaschnötsglass, vit chokladdoppade jordgubbar, pistaschnötskaka och jordgubbscoulie

Menyn gäller vecka 22-39 2019
Skriv ut menyn
HÄR

_____________________________________


FÖRRÄTT
Rostbiff på oxfilé med äpple- och kålsallad, "Gochujang" majonnäs, wasabiärtor och ärtskott 

VARMRÄTT
Örtstekt hjortytterfilé med stek svamp, viltkorv, rostad rotselleripuré, syrad viltsky och brynta valnötter

DESSERT
Aprikostarte med rostad vit chokladglass, Crème Anglaise, vit chokladcrunch och färska blåbär

Menyn gäller vecka 40 2019 - vecka 1 2020