Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

JOBBA HEMMA, FAST BORTA

Trött på hemmakontoret? Kombinera jobbet med lite semesterkänsla i Tylösand. Checka in på västkustens pärla vid den sju kilometer långa sandstranden och det glittrande Kattegatt, så lovar vi ett miljöombyte som ger massor av ny energi och inspiration.
 
På The Spa väntar en prisbelönt spamiljö med massor av möjligheter till välbefinnande och träning. Boka en skön behandling eller koppla av med en film i poolen. Upplev Sveriges största konstgalleri med några av popkulturens häftigaste ögonblick väntande runt varje hörn.
 
Visst förtjänar du att få varva jobbet med läckra matupplevelser och god dryck. Bli lite bortskämd efter så mycket slit i hemmakontoret? Låt oss ta hand om dig och dina närmaste i en corona-anpassad miljö med säkra avstånd och ny inspiration vart du än vänder dig. Dessutom bestämmer du själv när du vill checka in och ut. Från klockan 10 kan du checka in, sen checkar du ut 24 timmar efter. 
 

ALLT DETTA INGÅR

  • Övernattning - incheckning från kl 10 och utcheckning 24 timmar efter
  • Frukost
  • Lunch på ankomst- eller avresedagen
  • Trerätters supé 
  • Trådlöst internet i hela hotellet
  • Entré till The Spa
  • Gym och träningspass
  • Lån av badrock - tofflor att ta med hem 
  • Fri tillgång till Sveriges största konstgalleri 
Prisexempel: från 1 195 kr/person i delat dubbelrum. Paketet Tylösand24 går att boka måndagar, tisdagar, onsdagar och vissa torsdagar i mån av plats. 

BOKA

Klicka på bokningsknappen och boka paketet Tylösand24. Välj datum (måndag-torsdag) och antal personer. Eller kontakta oss på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se, så hjälper vi dig.
 

OBS!

För oss är säkerheten och hälsan för våra gäster och medarbetare det allra viktigaste. Vi följer därför noggrant händelseutvecklingen, agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har självklart gjort alla åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt.
 
På grund av rådande situation med Covid-19 gäller en maxgräns för antalet gäster som samtidigt kan vistas på spa vilket betyder att om det blir för många gäster får man komma tillbaka vid en annan tidpunkt under vistelsen. I varje enskild pool, träningslokal och gym finns riktlinjer kring antal gäster och skyltar med uppmaningar om att hålla avstånd. Allt detta för att ge alla gäster möjlighet att hålla de avstånd som rekommenderas.
 
Och för att du ska känna dig extra trygg att boka just nu har vi ändrat våra bokningsvillkor så du har möjlighet att boka om din vistelse fram till 24 timmar före ankomst.