Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Kalender

År
Månad

  • icon_calander_spa Created with Sketch.
  • icon_calander_fun Created with Sketch.
  • icon_calander_concert Created with Sketch.
  • icon_calander_weekend Created with Sketch.
Januari
  • 1/1
    Lör
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 10.00, 16.00, 19.00 och 21.00
  • 2/1
    Sön
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00 och 18.00.
  • 3/1
    Mån
    Dagens träningspass
    07.00 Virtuell Spinning 30 min+
    Virtuell Spinning varje heltimme mellan 10.00-16.00
    07.30 Virtuell Aqua 30 min+
    08.30 Yoga 50 min
    15.30 Virtuell Aqua 30 min+
    17.00 Funktionell träning 50 min
    18.00 Booty 25 min
  • 3/1
    Mån
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30 och 19.00
  • 4/1
    Tis
    Dagens träningspass
    07.00 Virtuell Spinning 30 min+
    Virtuell Spinning varje heltimme mellan 10.00-16.00
    07.30 Virtuell Aqua 30 min+
    09.00 Styrka & kondition 50 min
    10.00 Aqua 45 min
    15.30 Virtuell Aqua 30 min+
    17.30 Aqua 45 min
  • 4/1
    Tis
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30 och 18.30
  • 5/1
    Ons
    Dagens träningspass
    07.00 Virtuell Spinning 30 min+
    Virtuell Spinning varje heltimme mellan 10.00-16.00
    07.30 Virtuell Aqua 30 min+
    09.00 Booty 25 min
    09.30 Core 25 min
    10.00 Aqua 45 min
    15.30 Virtuell Aqua 30 min+
    17.00 Funktionell träning 50 min
  • 5/1
    Ons
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30 och 18.30
  • 6/1
    Tor
    Dagens träningspass
    07.00 Virtuell Spinning 30 min +
    Virtuell Spinning varje heltimme mellan 10.00-16.00
    07.30 Virtuell Aqua 30 min +
    10.00 Aqua 45 min
    15.30 Virtuell Aqua 30 min+
    17.30 Aqua 45 min
  • 6/1
    Tor
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30 och 18.30
  • 7/1
    Fre
    VINPROVNING MED WARD WINES
    Välkomna på vinprovning med Ward Wines. Vi provar ett antal viner från Ward Wines portfölj och fördjupar oss i ursprung, druvor och producenter. Ta med dig din nyvunna kunskap ut i matsalen och prova vinerna igen, den här gången i form av ett vinpaket i kombination med väl valda rätter från restaurangen.
  • 7/1
    Fre
    Livemusik med Josephine Hansson
  • 7/1
    Fre
    Dagens träningspass
    07.00 Virtuell spinning 30 min +
    Virtuell Spinning varje heltimme mellan 10.00-16.00
    07.30 Virtuell aqua 30 min+
    09.00 Funktionell träning 50 min
    15.30 Virtuell aqua 30 min+
    16.30 Funktionell träning 50 min
  • 7/1
    Fre
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30, 17.00 och 21.00
  • 8/1
    Lör
    VINPROVNING MED WARD WINES
    Välkomna på vinprovning med Ward Wines. Vi provar ett antal viner från Ward Wines portfölj och fördjupar oss i ursprung, druvor och producenter. Ta med dig din nyvunna kunskap ut i matsalen och prova vinerna igen, den här gången i form av ett vinpaket i kombination med väl valda rätter från restaurangen.
  • 8/1
    Lör
    Livemusik med Josephine Hansson
  • 8/1
    Lör
    Dagens träningspass
    07.00 Virtuell Spinning 30 min +
    Virtuell Spinning varje heltimme mellan 10.00-16.00
    07.30 Virtuell Aqua 30 min+
    08.30 Yoga 50 min
    14.00 Virtuell Aqua 30 min+
    15.30 Booty 25 min
    16.00 Core 25 min
  • 8/1
    Lör
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 10.00, 16.00, 19.00 och 21.00
  • 9/1
    Sön
    Dagens träningspass
    07.00 Virtuell Spinning 30 min +
    Virtuell Spinning varje heltimme mellan 10.00-16.00+
    08.30 Body Balance 50 min
    09.00 Virtuell Aqua 30 min+
    10.00 Virtuell Aqua 30 min+
    16.00 Core 25 min
    16.30 Booty 25 min
  • 9/1
    Sön
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00 och 18.00.
  • 10/1
    Mån
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30 och 19.00
  • 10/1
    Mån
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    07.30 Virtuell Aqua 30 min +
    08.00 Morgonyoga 50 min
    09.00 Yoga Stretch 25 min
    09.30 Core 25 min *
    10.00 Aqua 45 min
    15.30 Virtuell Aqua 30 min +
    17.00 Core 25 min
    17.30 Styrka/Kondition 40 min
    17.30 Aqua 45 min
    18.30 Yoga 60 min
  • 11/1
    Tis
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    07.30 Virtuell Aqua 30 min +
    09.00 Funktionell träning 50 min
    10.00 Aqua 45 min
    15.30 Virtuell Aqua 30 min +
    17.30 Aqua 45 min
    Tisdags a la carte
    17.00 Body Pump 30 min
    17.35 Hiit 25 min
    18.05 Styrka 25 min
    18.35 Stretch 25 min
  • 11/1
    Tis
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30 och 18.30
  • 12/1
    Ons
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    07.30 Virtuell Aqua 30 min +
    08.00 Body Balance 55 min
    09.30 Core 25 min
    10.00 Aqua 45 min
    15.30 Virtuell Aqua 30 min +
    17.00 Aqua 45 min
    17.15 Body Pump 45 min
    18.00 Yoga 60 min
  • 12/1
    Ons
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30 och 18.30
  • 13/1
    Tor
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    07.30 Virtuell Aqua 30 min +
    09.00 Styrka & Kondition 50 min
    10.00 Aqua 45 min
    15.30 Virtuell Aqua 30 min +
    17.30 Aqua 45 min
    Torsdags a la carte
    17.15 Body Pump 30 min
    17.50 Step & Styrka 25 min
    18.20 Core 25 min
    18.50 Stretch 25 min
  • 13/1
    Tor
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30 och 18.30
  • 14/1
    Fre
    BUBBELPROVNING MED GALATEA
    Mousserande vin framställs på flera platser i världen och på olika sätt. På denna provning går vi igenom de vanligaste varianterna av mousserande vin och får också lära oss vad som skiljer dem åt. Provningen leds av Stefan Holm som har flera års erfarenhet av vinprovningar och har jobbat i olika roller med alkoholhaltiga drycker i över 25 år. Produkterna som kommer provas importeras till Sverige av Galatea.
  • 14/1
    Fre
    Livemusik med Christof Jeppsson
  • 14/1
    Fre
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    07.30 Virtuell aqua 30 min +
    09.00 Body Balance 55 min
    10.00 Aqua 45 min
    15.30 Virtuell aqua 30 min +
    16.00 Tabata 50 min
    17.00 Core 25 min
  • 14/1
    Fre
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30, 17.00 och 21.00
  • 15/1
    Lör
    BUBBELPROVNING MED GALATEA
    Mousserande vin framställs på flera platser i världen och på olika sätt. På denna provning går vi igenom de vanligaste varianterna av mousserande vin och får också lära oss vad som skiljer dem åt. Provningen leds av Stefan Holm som har flera års erfarenhet av vinprovningar och har jobbat i olika roller med alkoholhaltiga drycker i över 25 år. Produkterna som kommer provas importeras till Sverige av Galatea.
  • 15/1
    Lör
    Livemusik med Christof Jeppsson
  • 15/1
    Lör
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    07.30 Virtuell Aqua 30 min +
    08.00 Morgonyoga 50 min
    09.00 Body Pump 30 min
    09.35 Core 25 min
    10.05 Stretch 25 min *
    14.00 Virtuell Aqua 30 min +
    15.30 Danspass 40 min
    16.15 Booty 25 min
    16.45 Core 25 min
  • 15/1
    Lör
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 10.00, 16.00, 19.00 och 21.00
  • 16/1
    Sön
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    08.30 Body Balance 55 min
    09.00 Virtuell Aqua 30 min +
    10.00 Virtuell Aqua 30 min +
    14.45 Danspass 40 min
    15.45 Body Pump 55 min
    17.00 Body Balance 55 min
    17.00 Aqua 45 min
  • 16/1
    Sön
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00 och 18.00.
  • 17/1
    Mån
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30 och 19.00
  • 17/1
    Mån
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    07.30 Virtuell Aqua 30 min +
    08.00 Morgonyoga 50 min
    09.00 Yoga Stretch 25 min
    09.30 Core 25 min *
    10.00 Aqua 45 min
    15.30 Virtuell Aqua 30 min +
    17.00 Core 25 min
    17.30 Styrka/Kondition 40 min
    17.30 Aqua 45 min
    18.30 Yoga 60 min
  • 18/1
    Tis
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    07.30 Virtuell Aqua 30 min +
    09.00 Funktionell träning 50 min
    10.00 Aqua 45 min
    15.30 Virtuell Aqua 30 min +
    17.30 Aqua 45 min
    Tisdags a la carte
    17.00 Body Pump 30 min
    17.35 Hiit 25 min
    18.05 Styrka 25 min
    18.35 Stretch 25 min
  • 18/1
    Tis
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30 och 18.30
  • 19/1
    Ons
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    07.30 Virtuell Aqua 30 min +
    08.00 Body Balance 55 min
    09.30 Core 25 min
    10.00 Aqua 45 min
    15.30 Virtuell Aqua 30 min +
    17.00 Aqua 45 min
    17.15 Body Pump 45 min
    18.00 Yoga 60 min
  • 19/1
    Ons
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30 och 18.30
  • 20/1
    Tor
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    07.30 Virtuell Aqua 30 min +
    09.00 Styrka & Kondition 50 min
    10.00 Aqua 45 min
    15.30 Virtuell Aqua 30 min +
    17.30 Aqua 45 min
    Torsdags a la carte
    17.15 Body Pump 30 min
    17.50 Step & Styrka 25 min
    18.20 Core 25 min
    18.50 Stretch 25 min
  • 20/1
    Tor
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30 och 18.30
  • 21/1
    Fre
    Livemusik med Trond Slyngstadli
  • 21/1
    Fre
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    07.30 Virtuell aqua 30 min +
    09.00 Body Balance 55 min
    10.00 Aqua 45 min
    15.30 Virtuell aqua 30 min +
    16.00 Tabata 50 min
    17.00 Core 25 min
  • 21/1
    Fre
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30, 17.00 och 21.00
  • 22/1
    Lör
    Livemusik med Trond Slyngstadli
  • 22/1
    Lör
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    07.30 Virtuell Aqua 30 min +
    08.00 Morgonyoga 50 min
    09.00 Body Pump 30 min
    09.35 Core 25 min
    10.05 Stretch 25 min *
    14.00 Virtuell Aqua 30 min +
    15.30 Danspass 40 min
    16.15 Booty 25 min
    16.45 Core 25 min
  • 22/1
    Lör
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 10.00, 16.00, 19.00 och 21.00
  • 23/1
    Sön
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    08.30 Body Balance 55 min
    09.00 Virtuell Aqua 30 min +
    10.00 Virtuell Aqua 30 min +
    14.45 Danspass 40 min
    15.45 Body Pump 55 min
    17.00 Body Balance 55 min
    17.00 Aqua 45 min
  • 23/1
    Sön
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00 och 18.00.
  • 24/1
    Mån
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30 och 19.00
  • 24/1
    Mån
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    07.30 Virtuell Aqua 30 min +
    08.00 Morgonyoga 50 min
    09.00 Yoga Stretch 25 min
    09.30 Core 25 min *
    10.00 Aqua 45 min
    15.30 Virtuell Aqua 30 min +
    17.00 Core 25 min
    17.30 Styrka/Kondition 40 min
    17.30 Aqua 45 min
    18.30 Yoga 60 min
  • 25/1
    Tis
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    07.30 Virtuell Aqua 30 min +
    09.00 Funktionell träning 50 min
    10.00 Aqua 45 min
    15.30 Virtuell Aqua 30 min +
    17.30 Aqua 45 min
    Tisdags a la carte
    17.00 Body Pump 30 min
    17.35 Hiit 25 min
    18.05 Styrka 25 min
    18.35 Stretch 25 min
  • 25/1
    Tis
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30 och 18.30
  • 26/1
    Ons
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    07.30 Virtuell Aqua 30 min +
    08.00 Body Balance 55 min
    09.30 Core 25 min
    10.00 Aqua 45 min
    15.30 Virtuell Aqua 30 min +
    17.00 Aqua 45 min
    17.15 Body Pump 45 min
    18.00 Yoga 60 min
  • 26/1
    Ons
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30 och 18.30
  • 27/1
    Tor
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    07.30 Virtuell Aqua 30 min +
    09.00 Styrka & Kondition 50 min
    10.00 Aqua 45 min
    15.30 Virtuell Aqua 30 min +
    17.30 Aqua 45 min
    Torsdags a la carte
    17.15 Body Pump 30 min
    17.50 Step & Styrka 25 min
    18.20 Core 25 min
    18.50 Stretch 25 min
  • 27/1
    Tor
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30 och 18.30
  • 28/1
    Fre
    Livemusik med Christof Jeppsson
  • 28/1
    Fre
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    07.30 Virtuell aqua 30 min +
    09.00 Body Balance 55 min
    10.00 Aqua 45 min
    15.30 Virtuell aqua 30 min +
    16.00 Tabata 50 min
    17.00 Core 25 min
  • 28/1
    Fre
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30, 17.00 och 21.00
  • 29/1
    Lör
    Livemusik med Christof Jeppsson
  • 29/1
    Lör
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    07.30 Virtuell Aqua 30 min +
    08.00 Morgonyoga 50 min
    09.00 Body Pump 30 min
    09.35 Core 25 min
    10.05 Stretch 25 min *
    14.00 Virtuell Aqua 30 min +
    15.30 Danspass 40 min
    16.15 Booty 25 min
    16.45 Core 25 min
  • 29/1
    Lör
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 10.00, 16.00, 19.00 och 21.00
  • 30/1
    Sön
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    08.30 Body Balance 55 min
    09.00 Virtuell Aqua 30 min +
    10.00 Virtuell Aqua 30 min +
    14.45 Danspass 40 min
    15.45 Body Pump 55 min
    17.00 Body Balance 55 min
    17.00 Aqua 45 min
  • 30/1
    Sön
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00 och 18.00.
  • 31/1
    Mån
    Bio på The Spa
    Swim-in film visas kl. 11.00, 13.30 och 19.00
  • 31/1
    Mån
    Dagens träningspass
    07.00-19.00 Virtuell Spinning 30 min
    varje heltimme +
    07.30 Virtuell Aqua 30 min +
    08.00 Morgonyoga 50 min
    09.00 Yoga Stretch 25 min
    09.30 Core 25 min *
    10.00 Aqua 45 min
    15.30 Virtuell Aqua 30 min +
    17.00 Core 25 min
    17.30 Styrka/Kondition 40 min
    17.30 Aqua 45 min
    18.30 Yoga 60 min