Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Sportlov

Sportlov på Hotel Tylösand innebär mysiga dagar för stora och små. Gå på spa, boka en skön behandling tillsammans, bege er på ett äventyr längs stranden, utmana familjen i pingis och shuffleboard eller gå en konstvandring på hotellet.  

I vårt lekrum "Tuffers" finns pyssel, spel och leksaker. Dessutom har vi förvandlat en av våra konferenslokaler till en skön biosalong med filmvisning tre gånger per dag. Vem behöver utlandsresor?
 
ALLT DETTA INGÅR
 • Övernattning
 • Frukost
 • Entré till The Spa
  Vårt spa är en plats för avkoppling för både stora och små. Barn är välkomna på entréplan tillsammans med en vuxen. Där finns vår stora pool, swim-in film, två bubbelpooler, kallbad och bastu. I vår Happy lounge, på övre plan, är alla från 15 år och uppåt välkomna.
 • Tillgång till gym och träningspass (15 år)
 • Trerätters supé för vuxen
  För barn till och med 15 år ingår kvällens barnrätt eller en halv portion av kvällens varmrätt och kvällens barndessert
 • Sveriges största konstgalleri
 • Fritt trådlöst internet

BOKA
Klicka på bokningsknappen för att se priser och boka. Välj datum, antal personer och Lovpaketet. Eller kontakta oss på 035-305 05, bokning@tylosand.se så hjälper vi dig.
Lovpaketet går att boka söndagar - torsdagar vecka 7-9.

OBS!
För oss är säkerheten och hälsan för våra gäster och medarbetare det allra viktigaste. Vi följer därför noggrant händelseutvecklingen, agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har gjort alla åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt.

På grund av rådande situation med Covid-19 gäller en maxgräns för antalet gäster som samtidigt kan vistas på spa vilket betyder att om det blir för många gäster får man komma tillbaka vid en annan tidpunkt under vistelsen. I varje enskild pool, träningslokal och gym finns riktlinjer kring antal gäster och skyltar med uppmaningar om att hålla avstånd. Allt detta för att ge alla gäster möjlighet att hålla de avstånd som rekommenderas. 

Och för att du ska känna dig extra trygg att boka just nu har vi ändrat våra bokningsvillkor så du har möjlighet att boka om din vistelse fram till 24 timmar före ankomst. Läs mer HÄR
 
 

SPABEHANDLINGAR

Utöver våra ordinarie behandlingar så erbjuder vi under sportlovet särskilda spabehandlingar för barn som även går att boka som duobehandling. Bokas innan ankomst, kontakta oss på telefon 035-333 75 så berättar vi mer och hjälper dig att hitta det som passar er bäst.