Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

JUL I TYLÖSAND

I år har vi på Hotel Tylösand laddat med så mycket julstämning, musik och energi att det nästan kommer att kännas som ett antiklimax när tomten väl kommer. Vid pianot i Tylöhus sitter nämligen Pianobarens obestridliga stjärna C-M Carlsson och showar gör Tylösandsfavoriterna Duo Jag. 

Ta med dig vännerna, kollegorna eller familjen och njut av alla härlagade läckerheter som våra kockar har lagt ner sin själ i och se fram emot alla julens favoriter – fast med den där lilla moderna twisten som kommer att få dina smaklökar att tindra.

Missa inte din plats på julens första parkett. Boka idag!


OBS!
För oss är säkerheten och hälsan för våra gäster och medarbetare det allra viktigaste. Vi följer därför noggrant händelseutvecklingen, agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har självklart gjort alla åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt.

JULSHOW - ÄNNU MER DUO JUL

Tylösandsfavoriterna Duo Jag är äntligen tillbaka i Tylösand tillsammans med blåssektionen Duo Blås för årets hetaste julshow. Det är ett laddat gäng som tar plats på scenen så räkna med ännu mer ös, ännu mer skratt, ännu mer show – kort sagt, ”Ännu mer Duo Jul”. 

JULBORD & PIANOBAR MED C-M CARLSSON

Pianobarens obestridliga stjärna C-M Carlsson är tillbaka i Tylösand och förgyller våra kvällar i Restaurang Tylöhus – ett måste för dig som älskar bra musik och mysig julstämning.

​JULLUNCH DELUXE

Vårt härlagade julbord i ett lite mindre format är perfekt att bjuda med kunder eller kollegor på. Lyxigt, effektivt och trevligt med havet som panorama i Restaurang Tylöhus. 

DATUM 
6, 7, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 16 och 17 december klockan 12-14.

PRIS 325 kr inkl moms, 290 kr exkl moms.

FAMILJEJULBORD

Härlagat julbord i Restaurang Tylöhus för hela familjen med dans kring granen (om restriktionerna tillåter), jultomte och livemusik med klassiska spelmän. Tips! Missa inte gottebordet fyllt med sötsaker från vårt eget bageri.

DATUM
28 november, 5, 12 och 19 december från klockan 12.30.

PRIS 
425 kr inkl moms, 379 exkl moms.
Barn 1-14 år 15 kr/år. 15 år och äldre ordinarie pris​

SPA & JULLUNCH

Gör jullunchen lite extra lyxig och börja dagen med spa. Samla ihop kompisarna, kollegorna eller hela familjen och få den bästa starten med vår kombo Spa & Jullunch.

DATUM
28 november, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 16 och 17 december

PRIS
Måndag-onsdag 1 095 kr/person inkl. entré till spa, 50 min behandling och jullunch. 
Torsdag, fredag och söndag 1 295 kr/person inkl. 50 min behandling och jullunch (familjejulbord på söndagar).

BETTANS JUL

Ett exklusivt julbordsalternativ på Bettans Bar för dig som älskar havets delikatesser.

Vi hoppas och tror att vi får möjligheten att hälsa er välkomna till Bettans Jul i år men eventuellt ändrade restriktioner får avgöra, därför måste vi avvakta med att släppa platserna. Håll utkik här på hemsidan eller i våra sociala kanaler för mer information.

 

JULWEEKEND

Ta med dig vännerna, kollegorna eller familjen på en helg fylld av nöje och julstämning. Njut av våra kockars berömda julbord, en fartfylld julshow eller stämningsfull pianobar, övernattning, stor frukostbuffé och fri tillgång till två våningar spa precis vid havet.

DATUM 
Från 26 november

PRIS 
Julweekend med julshowen "Ännu mer Duo Jul" från 2 185 kr/person.
Julweekend med ”Julbord & Pianobar” från 1 945 kr/person.