Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

JUL I TYLÖSAND

I år har vi på Hotel Tylösand laddat med så mycket julstämning, musik och energi att det nästan kommer att kännas som ett antiklimax när tomten väl kommer.

Ta med dig vännerna, kollegorna eller familjen och njut av alla härlagade läckerheter som våra kockar har lagt ner sin själ i och se fram emot alla julens favoriter – fast med den där lilla moderna twisten som kommer att få dina smaklökar att tindra.

Missa inte din plats på julens första parkett. Boka idag!


VIKTIG INFORMATION
Med anledning av myndigheternas beslut gällande vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 100 personer från den 1 december 2021, vill vi informera om situationen hos oss på Hotel Tylösand. För vår verksamhet innebär beslutet att alla gäster som ska besöka vår julshow från den 1 december ska visa upp ett vaccinationsbevis och legitimation innan man får tillträde till lokalen. Detta gäller också för de gäster som vill besöka nattklubben på Leif's Lounge. Endast vaccinationsbevis kommer att godtas, det vill säga vaccinationsdelen i EU:s digitala covidbevis, vilket innebär att du ska vara vaccinerad. Vi som arrangör ansvarar för att utföra kontroller.
 

För att minska smittspridningen av Covid-19 är det viktigt att vi alla håller extra avstånd till andra sällskap, tvättar händerna ofta och använder handsprit. Tillsammans tar vi ansvar för en trygg och säker miljö.

JULSHOW - ÄNNU MER DUO JUL

Tylösandsfavoriterna Duo Jag är äntligen tillbaka i Tylösand tillsammans med blåssektionen Duo Blås för årets hetaste julshow. Det är ett laddat gäng som tar plats på scenen så räkna med ännu mer ös, ännu mer skratt, ännu mer show – kort sagt, ”Ännu mer Duo Jul”. 

JULBORD I RESTAURANG TYLÖHUS

Välkommen till Restaurang Tylöhus omtalade julbord: en lång rad härlagade läckerheter som våra kockar har lagt ner sin själ i. Slå dig ner med vännerna och njut av allt ett klassiskt julbord kan fresta med – fast med den där lilla moderna twisten som kommer att få dina smaklökar att tindra.

​JULLUNCH DELUXE

Välkommen till Restaurang Tylöhus lyxiga jullunch där våra kökschefer valt ut sina favoriter - ett toppat julbord i lunchformat helt enkelt. Och havsutsikten är minst sagt magisk. 
 
Perfekt att bjuda med kunder, kollegor eller hela kompisgänget på.

DATUM 
6, 7, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 16 och 17 december klockan 12-14.

PRIS 
375 kr inkl moms, 335 kr exkl moms.

FAMILJEJULBORD

Härlagat julbord i Restaurang Tylöhus för hela familjen med jultomte och livemusik. Tips! Missa inte gottebordet fyllt med sötsaker från vårt eget bageri.

DATUM
28 november, 5, 12 och 19 december från klockan 12.30.

PRIS 
425 kr inkl moms, 379 exkl moms.
Barn 1-14 år 15 kr/år. 15 år och äldre ordinarie pris​

SPA & JULLUNCH

Gör jullunchen lite extra lyxig och börja dagen med spa. Samla ihop kompisarna, kollegorna eller hela familjen och få den bästa starten med vår kombo Spa & Jullunch.

DATUM
28 november, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 16 och 17 december

PRIS
Måndag-onsdag 1 095 kr/person inkl. entré till spa, 50 min behandling och jullunch. 
Torsdag, fredag och söndag 1 295 kr/person inkl. 50 min behandling och jullunch (familjejulbord på söndagar).

BETTANS JUL

Med Tylösandstranden som majestätisk fond är det svårt att tänka sig en bättre miljö för en restaurang där våra matkreatörer förädlar havets läckerheter till en konstfull matupplevelse.

Bettans Bar erbjuder ett exklusivt julbordsalternativ för dig som älskar sushi, hummer, havskräftor, ostron, räkor, pilgrimsmusslor och mycket annat gott.

DATUM
26 och 27 november, 3, 4, 9, 10, 11, 16, 17 och 18 december (fler datum vid förfrågan).

PRIS
995 kr inkl moms,  888 kr exkl moms.

JULWEEKEND

Ta med dig vännerna, kollegorna eller familjen på en helg fylld av nöje och julstämning. Njut av våra kockars berömda julbord, en fartfylld julshow eller stämningsfull pianobar, övernattning, stor frukostbuffé och fri tillgång till två våningar spa precis vid havet.

DATUM 
Från 26 november

PRIS 
Julweekend med julshowen "Ännu mer Duo Jul" från 2 185 kr/person.
Julweekend med ”Julbord & Pianobar” från 1 945 kr/person.