Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

JULFESTEN BLIR ROLIGARE PÅ HOTEL TYLÖSAND

Hotel Tylösand är som gjort för festliga tillfällen. Vi har lokaler och restaurangmiljöer för alla tänkbara behov; här finns helt enkelt något som passar lika bra för det lilla sällskapet som för den riktigt stora julfesten. 

Vi som arbetar här har stor erfarenhet av festbokningar och hjälper dig gärna med idéer och tips på allt det som gör just din julfest extra minnesvärd.

OBS! För oss är säkerheten och hälsan för våra gäster och medarbetare det allra viktigaste. 
Vi följer därför noggrant händelseutvecklingen, agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har självklart gjort alla åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt. 

Läs gärna mer om vårt säkerhetsarbete HÄR
 

TRE EXKLUSIVA JULKONCEPT

Fira julen tillsammans med kollegorna i egen rymlig lokal och njut av av vad våra innovativa köksmästare har dukat upp på borden: en lång rad härlagade specialiteter som blandar de klassiska recepten med den där nutida touchen som garanterat får era smaklökar att tindra. 

I år har vi tagit fram tre olika julkoncept - vårt klassiska härlagade julbord, kockarnas favoriter och lyxig skaldjursplateau. Egen lokal, mat och garderob ingår i alla paket.

DATUM
27/11-12/12 Efter förfrågan
 

EN GYLLENE JULweekend MED C-M CARLSSON

Att Tylösand och julstämning går ihop som skinka och senap vet du kanske redan. Och i år vågar vi lova ännu mer dignande julbord med härlagade läckerheter, mer mys, mer skratt, mer musik – kort sagt, mer jul. 

Underhåller gör pianobarens mest lysande stjärna C-M Carlsson som förgyller våra fredags- och lördagskvällar i Restaurang Tylöhus med jubileumstemat ”100 år av kärlek”.
 

Jullunch I EGEN LOKAL

Njut av vår härlagade jullunch i en egen lokal tillsammans med dina kunder eller kollegor. Sillen serveras vid borden och övriga delikatesser på buffé. 

DATUM
30/11-4/12, 7-11/12. Måndag-fredag.

PRIS
379 kr exkl. moms. 
Minst 30 personer.

BOKA
Via knappen eller ring 035-305 05.
 

Jullunch I RESTAURANG TYlöhus

Vår härlagade jullunch i Restaurang Tylöhus är perfekt att bjuda med kunder eller kollegor på. Lyxigt, effektivt och trevligt med en magisk utsikt över havet. Sillen serveras vid borden och övriga delikatesser på buffé.

DATUM
30/11-4/12, 7-11/12. Måndag-fredag.

PRIS
335 kr exkl. moms.

BOKA
Via knappen eller ring 035-305 05.
 

JUL PÅ HJUL

”Om festen inte kan komma till Tylösand, får Tylösand komma till festen” 

Våra köksmästare har tagit fram en exklusiv juldelikatesstallrik för avhämtning eller leverans (minst 30 pers, inom Halmstad) direkt till ert julevent.

PRIS
196 kr exkl. moms.
 

UNDERHÅLLNING

Om ni önskar underhållning till er julfest har vi lång erfarenhet av artistförmedling. Allt från band såsom DuoJag och Sannex till trubadurer, pianobarsartister, magiker och dj:s. 

Kontakta oss så hjälper vi er att göra er fest till en succé!