Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

JULBORD & PIANOBAR MED JOSEPHINE HANSSON

Välkommen till en riktig klassiker - det stora julbordet I Restaurang Tylöhus med härlagade läckerheter som får det att tindra lite extra i ögonen. Våra kockar sätter alltid en ära i att kunna erbjuda allt ett klassiskt julbord kan fresta med – gärna med den där lilla oväntade twisten som får smaklökarna i extra bra stämning.
 
Och på tal om riktigt skön julkänsla. I år är det låtskrivaren och artisten Josephine Hansson som står för underhållningen i pianobaren. Josephine skriver soulinspirerad musik, där låtar som ”Om du var min”, ”Ditt namn” och ”Följa med mig hem?” har blivit streaminghits på Spotify. Räkna med härligt sväng, klassisk julmusik och en stämning som får alla på extra gott humör.
 
Och eftersom inget är så bra att det inte kan bli ännu bättre väntar såklart Leif’s med nattklubb, bar och högtryck på dansgolvet när alla är mätta och belåtna. Kort sagt, vi laddar för ännu en jul med läckra smakupplevelser, maxad julstämning, härlig musik och massor av glada leenden.
 
Du missar väl inte årets tomtetåg? Boka plats idag!
 
DATUM
25 och 26 november. 2, 3, 9, 10, 15, 16 och 17 december.
 
PRIS
640 kr inkl. moms, 571 kr exkl. moms.
Allt detta ingår: Vår härlagade julbuffé och underhållning, entré till Leif’s nattklubb och garderob.
 
Julweekend:
Från 1 745 kr/person inkl moms i delat dubbelrum.
Allt detta ingår: Övernattning, frukost, entré till spa, vår härlagade julbuffé och underhållning, entré till Leif’s nattklubb.
 
BOKA
Klicka på bokningsknappen för att boka plats i Restaurang Tylöhus.
Klicka HÄR för att boka weekendpaket. Eller kontakta oss på 035-305 05, bokning@tylosand.se så hjälper vi dig.