Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

JULFEST MED NICOLA-LA-LA

Ingen julstämning är så bra att den inte kan bli ännu juligare, godare, roligare, glittrigare och glammigare. Därför laddar Hotel Tylösand om julraketen med förra årets storsuccé Nicola, vår tangentgudinna med sin magiska röst, drivet i fingrarna och sångerna du älskar att sjunga med i (och då talar vi inte bara om snapsvisorna).

Men inte nog med det – för att maxa underhållningen har vi kryddat med Old School Disco som musikaliskt tema, och för dig som inte kan få nog av spegelbollarnas och de utsvängda byxornas förlovade era blir det även ett disco-quiz med fina priser.

Men allt detta till trots väntar kanske den allra största underhållningen på de dukade borden med sina många härlagade läckerheter som våra kockar har lagt ner sin själ i. Slå dig ner med vännerna och njut av allt ett klassiskt julbord kan fresta med – fast med den där lilla moderna twisten som kommer att få dina smaklökar att tindra.

Och på tal om twist. När faten är rensade är det dags att gå till Leif’s och göra av med all positiv energi till hitsen du inte kan motstå, låtarna som garanterat håller trycket uppe på dansgolvet till långt in på natten.

Kort sagt, räkna med så mycket julstämning, musik och gott humör att det nästan kommer att kännas som ett antiklimax när tomten väl kommer.

Missa inte din plats på julens första parkett. Boka idag!
 
DATUM  
30/11, 1/12, 7/12, 8/12, 14/12, 15/12 

PRIS  
575 kr inkl moms, 513 kr exkl moms 
Allt detta ingår: Julig fördrink, härlagat julbord, julfest med Nicola-la-la och nattklubb

BOKA
Julfest med Nicola-la-la och julbord: bokning@tylosand.se eller 035-333 05
 
Julweekend - boendepaket med övernattning, frukost, spa, Julfest med Nicola-la-la och julbord. Boka via knappen, bokning@tylosand.se eller 035-305 05