Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

JULFEST MED STJÄRNORNA

För tredje året i rad bjuder Hotel Tylösand på årets mest glittriga och glammiga julfest. Nicola är tillbaka i Restaurang Tylöhus, där hon kommer att vara festens medelpunkt vid pianot.

Årets tema går i stjärnornas tecken och musikvalet är såklart inget undantag med stjärnor såsom Queen, ABBA, Lady Gaga och Avicii. Med sin underbara röst och hela säcken full med sånger vi älskar att sjunga med i tar Nicola oss med på en julfest med massor av skön allsång och glada leenden – kort sagt, ett måste för dig som älskar bra musik och mysig julstämning.
 
Samtidigt passar vi förstås på att njuta av vad kökets stjärnor har dukat upp på borden: en lång rad härlagade julspecialiteter som blandar de klassiska recepten med den där nutida touchen som garanterat får dina smaklökar att tindra ikapp med Vintergatan.
 
Vi fortsätter festen i nattklubben, där kvällens DJ pumpar upp högtrycket med dansgolvets största stjärnor. Medan frosten biter allt hårdare där ute höjer vi högtrycket här inne.
 
Missa inte din plats bland stjärnorna på Hotel Tylösand. Boka din julfestbiljett idag!

 
DATUM 
29/11, 30/11, 6/12, 7/12, 13/12 och 14/12 från 18.30.

PRIS 
575 kr inkl moms, 513 kr exkl moms.
Allt detta ingår: Julig fördrink, härlagat julbord, fest och nattklubb.
 
BOKA
Julbord och fest: bokning@tylosand.se eller 035-333 05
 
Julweekend: Boendepaket med övernattning, frukost, spa och fest med julbord. Boka via knappen nedan, bokning@tylosand.se eller 035-305 05