Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Julfesten blir roligare på hotel tylösand

Fira julen tillsammans med kollegorna i egen rymlig lokal och njut av av vad våra innovativa köksmästare har dukat upp på borden: en lång rad härlagade specialiteter som blandar de klassiska recepten med den där nutida touchen som garanterat får era smaklökar att tindra. 

I år har vi tagit fram tre olika julkoncept - vårt klassiska härlagade julbord, kockarnas favoriter och lyxig skaldjursplateau. Egen lokal, mat, julshot och garderob ingår i alla paket.

DATUM
27/11-12/12 Efter förfrågan


OBS! Vi har självklart gjort alla åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt. Bland annat har vi fler bufféer, delar av julbordet serveras vid borden och vi har även spridit ut sittningarna för att undvika trängsel. Läs gärna mer om vårt säkerhetsarbete HÄR
 

TRE EXKLUSIVA JULKONCEPT

KLASSISKT JULBORD
​Vårt klassiska julbord med härlagade läckerheter från noggrant utvalda råvaror. Sillen serveras vid borden och övriga delikatesser på buffé (vid önskemål kan allt serveras vid borden).
PRIS: 531 kr exkl. moms.


KOCKARNAS FAVORITER
En riktig rock'n'roll middag med våra kockars egna favoriter. Perfekt för er som vill ha något annat än julmat. Allt serveras vid borden.
PRIS: 558 kr exkl. moms.

Förrätt to share:
Tonfisktartar i krispig taco med kryddaioli, sesam och krasse 
Tylösands ”Skagen” med handskalade räkor, citron och dill 
Parmaskinka med parmesanost, marinerad kronärtskocka och oliver

Varmrätt: 
Örtstekt oxfilé serveras med tryffelbearnaise, portvinssås, tomat- och rödlöksallad med fetaost, råstekt grön sparris och rostade Halländska rötter

Dessert:
Tylösands crème brûlée med färska bär


SKALDJURSPLATEAU
​Lyxig skaldjursplateau med hummer, ostron, havskräftor, räkor, blåmusslor och krabbklor. Allt serveras vid borden.
PRIS: 665 kr exkl. moms.

RESTAURANG TYLÖSAND

Ljus, vacker och rymlig lokal med högt till tak och hänförande utsikt över havet och stranden. I lokalen finns en egen bar och i anslutning till lokalen finns två större grupprum, toaletter och egen entré. 

ANTAL
Från 150 personer.

LEIF’S LOUNGE

Det är nog svårt att hitta ett ställe i Skandinavien som andas mer pop, nöjen och härlig stämning än legendariska Leif’s Lounge. Nu har ni chansen att boka Leif’s exklusivt för ert företag. I lokalen finns två barer, dansgolv, toaletter och egen entré. 

ANTAL
Från 80 personer.

BIBLIOTEKET

Musik är en del av vår själ, den finns med oss i allt vi gör, och i vårt bibliotek har musiken fått en framträdande roll. Lokalen har en egen bar och trevlig utsikt mot Solgården. 

ANTAL
Från 20 personer.

FESTVÅNING

I vår festvåning finns många av Per Gessles utmärkelser från Roxette och Gyllene Tider som ger en härlig atmosfär. Lokalen är ljus, luftig och har delvis utsikt över havet. Möjlighet till en egen bar. 

ANTAL
Från 60 personer.