Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Jullov

Fira jullovet vid havet med hela familjen. På Hotel Tylösand upplever ni makalösa naturupplevelser precis utanför dörren och aktiviteter som passar både stora och små. Gå på vårt prisbelönta spa, boka en skön behandling tillsammans, bege er på ett äventyr längs stranden, utmana familjen i pingis eller shuffleboard.  

På vår egen barnklubb Tuffers Club händer det saker varje dag, söndag-lördag vecka 1. Aktiviteter, minidisco och annat skoj tillsammans med våra Tuffersvärdar. Dessutom har vi förvandlat en av våra konferenslokaler till en skön biosalong med filmvisning tre gånger per dag. Vem behöver utlandsresor?
 
ALLT DETTA INGÅR I LOVPAKETET:
 • Övernattning
 • Frukost
 • Tillgång till The Spa
  Vårt spa är en plats för avkoppling för både stora och små. Barn är välkomna på entréplan tillsammans med en vuxen. Där finns vår stora pool, swim-in film, två bubbelpooler, kallbad och bastu. I vår Happy lounge, på övre plan, är alla från 15 år och uppåt välkomna.
 • Tillgång till gym och träningspass (15 år)
 • Tuffers Club program (kommer inom kort)
 • Trerätters supé för vuxen
  För barn till och med 15 år ingår kvällens barnrätt eller en halv portion av kvällens varmrätt och kvällens barndessert.
 • Sveriges största konstgalleri
 • Fritt trådlöst internet

PRIS/BOKA
Klicka på bokningsknappen nedan eller kontakta oss på 035-305 05 eller bokning@tylosand.se.
Lovpaketet går att boka 3-10/1 2021 i mån av plats. ​

OBS!
För oss är säkerheten och hälsan för våra gäster och medarbetare det allra viktigaste. Vi följer därför noggrant händelseutvecklingen, agerar enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har självklart gjort alla åtgärder som krävs för att kunna erbjuda en så säker miljö som möjligt. Och för att du ska känna dig extra trygg att boka just nu har vi ändrat våra bokningsvillkor så du har möjlighet att boka om din vistelse fram till 24 timmar före ankomst. Läs mer HÄR