Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

JULSHOW & JULBORD I TYLÖSAND

Hotel Tylösands julshow med partymästarna Rydell & Quick är en upplevelse du garanterat inte vill missa. Rydell & Quick är publikfavoriterna som blivit en av Sveriges flitigast turnerande liveattraktioner. Med frontfigurerna Malin Quick på saxofon och Christer Rydell på sång och gitarr har de spelat sig in i publikens hjärtan med en svåremotståndlig blandning av de bästa partyhitsen från 90-talet och fram till idag.

Med Malin och Christer på scen – inklusive dubbla trummisar - och en spektakulär ljusshow är det bara att luta sig tillbaka och njuta när de kickar igång en julshow som det glittrar lite extra om. Räkna med högtryck, allsång och maxad stämning när de bjuder på den ena favoritlåten efter den andra.

Lägg till Hotel Tylösands klassiska härlagade julbord som dignar av julens alla läckerheter och vi vågar utlova en julshow att minnas långt in på det nya året. Ta det som ett av årets bästa julklappstips från oss. Vi ses!
 
DATUM
24 och 25 november. 1, 2, 7, 8, 9, 15 och 16 december.
 
PRIS
Julshow:
Torsdagar: 970 kr inkl. moms och serviceavgift, 877 kr exkl. moms.
Fredagar: 1 180 kr inkl. moms och serviceavgift, 1 073 kr exkl. moms.
Lördagar: 1 075 kr inkl. moms och serviceavgift, 975 kr exkl. moms.
Allt detta ingår: Vår härlagade julbuffé och underhållning, entré till Leif’s nattklubb och garderob.
 
Weekend med julshow:
Från 2 180 kr/person inkl moms i delat dubbelrum.
Allt detta ingår: Övernattning, frukost, entré till spa, vår härlagade julbuffé och underhållning, entré till Leif’s nattklubb.

OBS! Åldersgräns 18 år. 

BOKA
Klicka på bokningsknappen för att boka plats till showen. Klicka HÄR för att boka weekendpaket. Eller kontakta oss på 035-305 05, bokning@tylosand.se så hjälper vi dig.