Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

JULSHOW - EN SÅ MYCKET BÄTTRE JUL

Jul och Hotel Tylösand hör ihop som tomtar, skägg och loft - och i år blir det juligare, ösigare och festligare än någonsin. På scen står nämligen Andreas Olsson och Sannex som tillsammans med showens gäst Micke Syd kommer att trumma upp julstämningen till den absoluta kokpunkten.
 
Temat ”En så mycket bättre jul” innebär inte oväntat att Sannex med inspiration från tv-långköraren ”Så mycket bättre” kommer att tolka olika favoritlåtar på sitt eget högst personliga sätt. Som modernt dansband blandar de modern country med nutida hits, allt serverat med en supersvängig twist där allt kan hända – till exempel att Aviciis megahit ”Wake Me Up” framförs på banjo. Yee-haw!
 
Allt börjar med underhållning under förminglet och fortsätter medan ni njuter av vårt dignande julbord med massor av härlagade läckerheter.
 
Sedan blir det julshow. Kombinera högtstående musikalitet med lika hög humornivå, stor showarglädje och en rejäl dos klassisk Halmstadpop från de namnkunniga estradörerna på scen. Det blir en uppvisning som vi tror kommer att ge maximal partystämning med julklassiker, country och fest innan det är dags att ge sig ner en trappa till Leif’s Lounge där det blir högtryck på dansgolvet till långt in på natten.
 
Häng med när julen rockar loss. Boka din plats vid glittret redan nu!
 
DATUM 
29/11, 30/11, 5/12, 6/12, 7/12, 12/12, 13/12, 14/12 från 18.45
 
PRIS 
Fredag – 965 kr/person inkl moms, 881 kr exkl moms
Torsdag och Lördag – 865 kr inkl moms, 787 kr exkl moms.
Allt detta ingår: Julig fördrink, härlagat julbord, show och nattklubb.
 
BOKA
Show och julbord: bokning@tylosand.se eller 035-333 05
 
Julweekend med show och julbord - boendepaket med övernattning, frukost, spa och showen med julbord. Boka via knappen nedan, bokning@tylosand.se eller 035-305 05