Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

ÄNNU MER DUO JUL

Tylösandsfavoriterna Duo Jag är äntligen tillbaka i Tylösand tillsammans med blåssektionen Duo Blås för årets hetaste julshow. Det är ett laddat gäng som tar plats på scenen så räkna med ännu mer ös, ännu mer skratt, ännu mer show – kort sagt, ”Ännu mer Duo Jul”. 

Allt börjar med underhållning under förminglet och fortsätter medan ni njuter av vårt dignande julbord med massor av härlagade läckerheter. Duo Jag är med oss hela kvällen ända tills det är dags att gå till nattklubben på Leif’s där vår DJ spelar låtarna som håller julstämningen uppe till långt in på natten.

DATUM
26 och 27 november. 2, 3, 4, 9, 10 och 11 december.

PRIS
Julshow:
Torsdagar: 815 kr inkl. moms och serviceavgift, 730 kr exkl. moms.
Fredagar: 1 020 kr inkl. moms och serviceavgift, 925 kr exkl. moms.
Lördagar: 915 kr inkl. moms och serviceavgift, 830 kr exkl. moms.
Allt detta ingår: Vår härlagade julbuffé och underhållning med bandet Duo Jag, entré till Leif’s nattklubb och garderob.

Weekend med julshow:
Från 2 185 kr/person i delat dubbelrum
Allt detta ingår: Övernattning, frukost, entré till spa, vår härlagade julbuffé och underhållning med bandet Duo Jag, entré till Leif’s nattklubb.

BOKA
Klicka på bokningsknappen för att boka plats till showen. Klicka HÄR för att boka weekendpaketEller kontakta oss på 035-305 05bokning@tylosand.se så hjälper vi dig.