REFERENSER
Vi frågar ett par återkommande arrangörer av konferenser och kongresser om hur de ser på Hotel Tylösands möjligheter att ta hand om större arrangemang.

Offertförfrågan
Vilka behov har ert företag? Vi är rutinerade, engagerade och lyhörda. Därför kan vi det här med konferensevenemang oavsett om ni är 4 personer eller 700. Gör en offertförfrågan redan idag!
Arosfortet testa era förmågor i grupp
Arosfortet är beläget i Halmstad, ca 9 km från Hotel Tylösand. I de 25 olika rummen, så kallade celler, ställs ni inför överraskande uppgifter som ni i grupp löser genom samarbete, list och kreativitet, men framför allt är det gruppens samarbetsförmåga som sätts på prov. 
Gruppstorlek: 0-70 pers. Stora sällskap delas in i lag om 3-5 personer.
Tid: ca 1-3 timmar
Pris: 1 timme från 110 kr/pers inkl. moms, 2 timmar från 170 kr/pers inkl. moms
Da vinci-gåtan
För att knäcka den svåra Da Vinci-gåtan krävs att lagmedlemmarna samarbetar och är fokuserade. En lång rad utmaningar och problem väntar längs vägen. Därtill finns de andra lagen som är ute efter att hitta svaren på gåtan först. Syfte: Främja lagarbete, utveckla organisationen och ha roligt. 
Gruppstorlek: 30-500 pers
Tid: 2-3 timmar
Pris: Enligt offert beroende på antal och upplägg
Dryckesprovningar
En dryckesprovning kan vara ett spännande och lärorikt inslag under konferensen och en bra inledning på kvällen.
Vi erbjuder vinprovning till såväl stora som små sällskap. Möjligheten till olika upplägg är nästintill oändlig och vi anpassar dem gärna efter era önskemål.
Föreläsare
Vi hjälper gärna till med förmedling av föreläsare, vi samarbetar med Sveriges bästa och etablerade förmedlingar, som t.ex. SAJ
Konststund
Gör ett avbrott i eller avrunda er konferens med en annorlunda konststund. Vår gallerist ger er med bilder och små anekdoter en 40 minuters virtuell rundvandring i fotografiets värd. Gruppstorlek: Efter behov Tid: ca 40 min Pris: upp till 100 personer 4000 kr exkl. moms. För större grupper begär offert. Kan med fördel kompletteras med ett glas vin, lättare tilltugg och levande ljus i lokalen.
För bokning ring 035 305 05.
Konstvandring
Hotel Tylösand har Sveriges största konstgalleri, Tres Hombres Art. I våra olika lokaler och samlingsutrymmen finns ca 400 verk av internationell klass. Vår gallerist guidar er genom konstens värld och berättar om konstverken på hotellet. 
Tid: ca 60 min
Pris: 1-20 pers: 1 600 kr exkl. moms, 21-40 pers: 2 000 kr exkl. moms
Större sällskap delas upp i mindre grupper.
Lös en mordgåta
Ni delas in i lag för att söka upp ”misstänkta” som finns representerade i form av bilder och en studioinspelad röst. Med hjälp av deras ledtrådar ska ni finna mördaren. Vissa av mordmysterierna kan även lösas visuellt med hjälp av ledtrådar i form av inspelade kortfilmer. Alla deltagare får diplom. Vinnarna får varsin bok från Månpocket. Gruppstorlek: Minst 20 personer. Tid: ca 90 min
Pris: Startavgift 1 500 kr + 260 kr/pers. exkl. moms
Mingeljakt
Passar den internationella gruppen eller gruppen som inte har så mycket tid. Efter konferensens slut får deltagarna umgås, samtala och sysselsätta sig med olika utmaningar i sin egen takt. Arrangemanget kopplas gärna samman med dryck, tilltugg och härlig musik. Fungerar både inom och utomhus.
Gruppstorlek: 40-200 personer
Tid: 1,5-2 timmar
Pris: Enligt offert
Oscarsgala
En idealisk aktivitet när man har ett starkt tema kopplat till konferensen såsom t ex vid en produktlansering, omorganisering eller introduktion av nya kärnvärden. Här får deltagarna koppla ihop temat med uppgiften att skapa en egen film. Förutom en aktiv, rolig och kreativ utmaning skapar företaget även sin egen underhållning för kvällen i form av en glamorös och prestigefylld gala. Gruppstorlek: 50-250 personer Tid: ca 3 timmar på dagen samt ca 3 timmar på kvällen Pris: Enligt offert
Production by Cityweb and Hotel Tylösand