REFERENSER
Vi frågar ett par återkommande arrangörer av konferenser och kongresser om hur de ser på Hotel Tylösands möjligheter att ta hand om större arrangemang.

Offertförfrågan
Vilka behov har ert företag? Vi är rutinerade, engagerade och lyhörda. Därför kan vi det här med konferensevenemang oavsett om ni är 4 personer eller 700. Gör en offertförfrågan redan idag!
Challenge
Spännande dueller utformade för den mindre gruppen. Här handlar det om allt från vildandsskytte till att hänga sig kvar på snowboarden....
En härlig uppladddning innan middagen.
Gruppstorlek: 15-40
Tid: 2,5 timmar
Pris: enligt offert
Jakten på något eftertraktat
En lättsam och teambuildande tävlingsaktivitet som passar alla. Uppdelade i team får man ta sig an de tre momenten - auktionen, uppdragen och jaktstarten. Vilket team ror hem det eftertraktade?
Gruppstorlek: 10-50 pers
Tid: ca 3 timmar
Pris: Enligt offert
Kajakäventyr
Ta dig från klippor och karg natur till Tylösands sköna strand. Välj mellan lugn paddling med härliga bad, eskimåroll eller utmanande kajaksurfing, du bestämmer själv graden av spänning och njutning. Kan kombineras med skattjakt till havs, lunch i det fria eller BBQmiddag i någon vacker vik.
Gruppstorlek: 3-10 personer
Tid: 2-8 timmar
Pris: Enligt offert
Kitesurfing
För dig som vill ha aktiv och utmanande avkoppling
Här lär du dig snabbt de grundläggande stegen för att på egen hand kunna träna vidare på ett roligt och säkert sätt. Kursen består av en eller två dagar på ca 6 timmar per kurstillfälle.
Pris: en dag 1495 kr, två dagar 2500 kr
Tid: 1,5-2 timmar
Pris: Enligt offert
Mission impossible
Överraskande inledning, utmanande övningar, teknisk utrustning och en spännande uppgörelse. Ett avancerat teamspel där lagen med hjälp av modern teknik, kommunikation och samarbete ska klara av så många övningar som möjligt.
Gruppstorlek: 20-200 pers
Tid: från 3 timmar
Pris: Enligt offert
Production by Cityweb and Hotel Tylösand