Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

DIGITALA MÖTEN

Önskemålen att genomföra möten och konferenser trots att vissa deltagare eller föredragshållare inte kan vara på plats ökar kraven och efterfrågan på teknik, en efterfrågan som vi gärna hjälper till med. Både i egen regi, men också med hjälp av våra samarbetspartners.

Även den digitala miljön har stor betydelse för mötesupplevelsen, oavsett antalet deltagare, och hos oss finns stora möjligheter till ett kreativt, effektivt och inspirerande digitalt möte. Våra 30 konferenslokaler möbleras efter önskemål från företaget.

Konferens, föreläsning eller årsstämma? Vi skräddarsyr utifrån ditt behov. Tekniken är flexibel och formas beroende på vad du vill åstadkomma med ditt möte. Berätta för oss vad du vill uppnå så hjälper vi dig att hitta bästa vägen dit.

KONTAKT
Prata med våra konferenspecialister om era behov, så hittar vi en skräddarsydd och säker lösning för er. Ring 035-309 44 eller maila sales@tylosand.se

STUDIO TYLÖSAND

I en av våra stora eventlokaler har vi byggt en tv-studio med all den teknik som förvandlar en vanlig inspelning till en professionell produktion.