Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

DIGITALA MÖTEN

Vi älskar möten mellan människor, idéer och möjligheter och vi tror på att i det fysiska mötet mellan människor uppstår energier som ingen annan kommunikationskanal kan erbjuda.

Önskemålen att genomföra möten och konferenser trots att vissa deltagare eller föredragshållare inte kan vara på plats ökar kraven och efterfrågan på teknik, en efterfrågan som vi gärna hjälper till med. Både i egen regi, men också med hjälp av våra samarbetspartners.

Även den digitala miljön har stor betydelse för mötesupplevelsen, oavsett antalet deltagare, och hos oss finns stora möjligheter till ett kreativt, effektivt och säkert digitalt möte. Våra 30 konferenslokaler möbleras efter önskemål från företaget med ökat avstånd mellan deltagarna. Läs gärna mer om vårt säkerhetsarbete HÄR.

Konferens, föreläsning eller årsstämma? Vi skräddarsyr utifrån ditt behov. Tekniken är flexibel och formas beroende på vad du vill åstadkomma med ditt möte. Berätta för oss vad du vill uppnå så hjälper vi dig att hitta bästa vägen dit.

KONTAKT
kontakta oss via knappen eller ring 035-309 44 så berättar vi mer.