Offertförfrågan
Vilka behov har ert företag? Vi är rutinerade, engagerade och lyhörda. Därför kan vi det här med konferensevenemang oavsett om ni är 4 personer eller 700. Gör en offertförfrågan redan idag!
REFERENSER
Vi frågar ett par återkommande arrangörer av konferenser och kongresser om hur de ser på Hotel Tylösands möjligheter att ta hand om större arrangemang.

DIGITALA ÄVENTYR

CODE BREAK/Green hat People

Code Break är en fartfylld aktivitet där ni får jobba i lag och använda er samarbetsförmåga under tidspress. Allas ögon behövs för att klara av att hitta så många koder som möjligt. Ni har bilder på olika platser, hitta platsen och den specifika koden. Klockan tickar, ni har 45 minuter på er att hitta så många som möjligt!
Pris: 300 kr/pers exkl. moms Tidsåtgång ca 45 minuter, inomhus eller utomhus
Minsta antal för aktiviteten 12 personer, minidebitering 8000 kr exkl moms


Deadline/Green hat People

Deadline är ett utmanande logistiskt pussel som ger nyttiga lärdomar om stresshantering, på ett roligt sätt. Du och de andra i ditt lag ska under tidspress hjälpa ett textilföretag att planera produktion, frakt och tillverkning av kläder. Tickande klockor, desinformation, löpande parallelluppdrag mm används för att skapa hinder och tvinga lagen att anpassa sig efter nya förutsättningar och hitta nya lösningar.
Pris: 590 kr/pers exkl. moms Tidsåtgång ca 90 minuter, inomhus
Minsta antal för aktiviteten 6 personer, minidebitering 12000 kr exkl momsDinner Game/Green hat People

Dinner Game är en kul, interaktiv quiz som oftast genomförs i anslutning till mingel och middagar. Varje grupp får en surfplatta och ni tävlar i att svara rätt på så många frågor som möjligt. Frågeställningarna är framtagna för att skapa diskussion och skratt och deltagarna prövas i att ta väl avvägda beslut på roliga frågor med varierande svårighetsgrad. Aktiviteten kan delas upp i olika ”heat”, exempelvis ett under fördrinken och ett efter förrätten.
Pris: 250 kr/pers exkl. moms Tidsåtgång 2x15 minuter
Minsta antal för aktiviteten 10 personer, minidebitering 8000 kr exkl moms


Ladda ner pdf-fil här   Hotel Tylosand_Digitala Aventyr.pdf

Production by Cityweb and Hotel Tylösand