Offertförfrågan
Vilka behov har ert företag? Vi är rutinerade, engagerade och lyhörda. Därför kan vi det här med konferensevenemang oavsett om ni är 4 personer eller 700. Gör en offertförfrågan redan idag!
REFERENSER
Vi frågar ett par återkommande arrangörer av konferenser och kongresser om hur de ser på Hotel Tylösands möjligheter att ta hand om större arrangemang.

dryckesprovningar

Vinprovning

Inled kvällen med en vinprovning! Vi provar två vita och två röda kvalitetsviner från olika länder med varierande druvor och olika karaktärer i doft och smak.

Pris: 440 kr/pers inkl. moms, 352 kr/pers exkl. moms

Minsta antal för provningen 10 personer


Bubbelprovning

Bubbel förknippas med lyx, flärd och exklusivitet och kan njutas i alla former. Vi provar fyra olika sorter och lär om de olika tillverkningssätten från druvor till bubblande vin.

Pris: 510 kr/pers inkl. moms, 408 kr/pers exkl. moms

Minsta antal för provningen 10 personer


Ölprovning

Få en inblick i ölets komplexa värld. Skillnaden på jäsmetoder, mörk och ljus öl. Varför smakar samma öl olika i olika länder? Vi provar fem olika öl med olika framställningsmetoder.

Pris: 390 kr/pers inkl. moms, 312 kr/pers exkl. moms

Minsta antal för provningen 10 personer


Barskola

Vi inleder med en välkomstdrink i någon av hotellets barer, därefter följer en kort teorilektion om barkunskap och vilka arbetsverktyg som används till olika drinkar. Under handledning av vår barmästare får deltagarna blanda två drinkar var med olika blandningsmetoder. Recepten får ni med er hem!

Pris: 540 kr/pers inkl. moms, 432 kr/pers exkl. moms

Minsta antal för provningen 6 personer, max antal 20 personer


Ladda ner PDF-fil här Hotel Tylosand_Dryckesprovningar.pdf


Production by Cityweb and Hotel Tylösand