REFERENSER
Vi frågar ett par återkommande arrangörer av konferenser och kongresser om hur de ser på Hotel Tylösands möjligheter att ta hand om större arrangemang.

Offertförfrågan
Vilka behov har ert företag? Vi är rutinerade, engagerade och lyhörda. Därför kan vi det här med konferensevenemang oavsett om ni är 4 personer eller 700. Gör en offertförfrågan redan idag!
Kongresshallen
Designlokal - upp till 750 personer. 

Kongresshallen är en ljus och vacker lokal med högt till tak och hänförande utsikt över havet. Passar till större konferenser, mässor, utställningar, seminarier och events. I anslutning till kongresshallen finns två större grupprum, egen entré och café med 200 kvm stor utställningsyta. 
Michael Jackson
Standardlokal - upp till 80 personer. 

Michael Jackson är en ljus lokal med högt till tak. Passar till mindre seminarier, workshops och aktiviteter. I anslutning till Michael Jackson ligger nyrenoverade Hallbergska Caféet. 

Möjlighet finns att kombinera Prince och Michael Jackson till en stor lokal. 
Prince - Hel
Standardlokal - upp till 180 personer.

Prince är en ljus lokal med högt till tak som tillsammans med Sandhamn kan bilda en rymlig lokal för upp till 180 personer. I anslutning till Prince ligger nyrenoverade Hallbergska Caféet med en egen entré och ett antal mindre sammanträdesrum. 

Passar utmärkt för konferens, mässor och utställningar.
Watson
Exklusivt designad lokal - upp till 150 personer.

Designlokal utrustad med projektor, ljudanläggning och trådlöst internet. 
Uppkallad efter Albert Watson, en av världens främsta mode/reklam fotografer.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand