Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Konserter

Live på Solgården!

På sommaren finns vårt hjärta här på vår livearena. Hotel Tylösand är svensk sommar – och ingenstans är den mer oförglömlig än på Solgården där ljumma kvällar, svala drinkar och underbara liveframträdanden ger minnen som värmer långt in på vintern.

Konsertprogrammet för 2019 presenteras på denna sida så snart en konsert blivit klar. Håll även utkik på vår Facebook, Instagram eller prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få nyheten först av alla.
 

Tips! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra och boka ett lyxigt konsertpaket på våra nya vädersäkra terrasser. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand.

PETER JÖBACK 17 juli

Onsdagen den 17 juli blir det en högtidsstund för alla musik(al)älskare. Då kommer nämligen Peter Jöback till Solgården som en del av sin stora sommarturné. Peter toppade försäljningslistan med sitt senaste album ”Humanology” i höstas och kommer att framföra såväl sina nya låtar som ett pärlband av tidigare klassiker tillsammans med ett magnifikt band under ledning av Kristofer Nergårdh. Missa inte en av sommarens höjdare.
 

MIRIAM BRYANT 31 juli

Onsdagen den 31 juli är det bara att vika för ett av sommarens stjärnskott. Då står nämligen Miriam Bryant på Solgårdens scen, redo att förgylla en av de förhoppningsvis många ljuvliga sommarkvällarna med musik av absolut toppklass.

LINNEA HENRIKSSON & ERIC GADD 24 JULI

Onsdagen den 24 juli blir det så mycket bättre på Solgårdens scen. Då bjuder nämligen både Linnea Henriksson och Eric Gadd på musik av yppersta toppklass; pop, soul, jazz och annat godis från två av Sveriges främsta scenartister, som nyligen gjorde succé i TV4-serien ”Så mycket bättre”.