Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Konserter

Live på Solgården!

På sommaren finns vårt hjärta här på vår livearena. Hotel Tylösand är svensk sommar – och ingenstans är den mer oförglömlig än på Solgården där ljumma kvällar, svala drinkar och underbara liveframträdanden ger minnen som värmer långt in på vintern.
 

Tips! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra och boka ett lyxigt konsertpaket på våra vädersäkra terrasser. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand.

Alphaville 15/7

Onsdagen den 15 juli blir det 80-talsfest av den tyngre kalibern. Då står inga andra än de tyska syntlegenderna Alphaville på Solgårdens scen, redo att förvandla Hotel Tylösand till ett digitalt pulserande sommarparty med hitsen som fick klubbarna att vibrera under första halvan av 80-talet.
 

DARIN TILL SOLGÅRDEN 22/7

​Två år efter att han senast gjorde storsuccé på ett fullsatt Solgården kommer Darin tillbaka till Hotel Tylösand. Onsdagen den 22 juli är det åter dags för en av Sveriges just nu populäraste artister att höja temperaturen till kokpunkten.  
 

THE ARK 29/7

​Sveriges glammigaste rockband – vi talar såklart om The Ark – firar sitt 20-årsjubileum genom att återuppstå på 100-årsjubilerande Hotel Tylösand. Onsdagen den 29 juli förvandlar de Solgårdens scen till ett gungande partyhav med allsång i numera klassiska hits som "It Takes A Fool To Remain Sane", "Calleth You, Cometh I", "One Of Us Is Gonna Die Young" och många fler.
 

MARES 5/8

​Ett av Sveriges största band på den nyare musikscenen förgyller den 5 augusti Solgården med ett besök som troligen kommer att leda till trängsel framför scen. Det handlar förstås om Mares från Uppsala, som ända sedan genombrottet med låten "Allt du gör och att du finns" 2015 har hittat en allt större publik.
 

EXTRAKONSERT THE ARK 6/8

Snacka om att vara efterlängtade. Biljetterna till The Ark på Solgården onsdagen den 29 juli gick åt på nolltid – konsertpaketen på Leif's Bar & Grills terrasser försvann på en halvtimme och hela konserten var slutsåld på en dag. Men än har du chansen - torsdagen den 6 augusti förvandlar de nämligen Solgården till ett nytt gungande partyhav!