Boka rum & Paket

maj 2018
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
WEBBKAMERA & VÄDER

KONSERTER SOLGÅRDEN 2018

Hotel Tylösand är svensk sommar – och ingenstans är den mer oförglömlig än på Solgården där ljumma kvällar, svala drinkar och underbara liveframträdanden ger minnen som värmer långt in på vintern.

Men som vanligt på Hotel Tylösand är inget så bra att det inte kan bli bättre. Därför byggs Solgården om från grunden. Med nya terrasser, ny belysning, nya barer, nytt trädäck, inglasning, vindskydd och en skyddande segelduk spänd över den öppna ytan. Kort sagt; Solgården blir somrigare och glammigare oavsett väder.

Sommarens konserter uppdateras kontinuerligt, se nedan för klara artister.

TYLÖPREMIÄREN 30/6
Tylöpremiär med garanterat högtryck!
Lördagen den 30 juni drar den svenska västkustsommaren officiellt igång. Då är det premiär för Tylöpremiären - en ny tradition på Hotel Tylösand med grymma liveartisterna Duo Jag och Panda da Panda på nyrenoverade Solgården, super-DJ:n Nikita Lee i nattklubben och fullt ös till gryningen. 
Lördagen den 30 juni inviger vi sommaren. Be there - och ‪#‎Beinspired

LENA PHILIPSSON 18/7
Nu är det äntligen dags för Lena Philipsson att bege sig ut på vägarna igen och möta Sverige i sin finaste skrud, nämligen sommaren. Det var tolv år sedan sist så räkna med en kväll fylld av massor av hits från hela Lenas karriär. Onsdagen den 18 Juli kliver hon upp på Solgårdens scen och levererar en maxad konsert med havet som fond. Svensk sommar när det är som bäst helt enkelt. 
TIPS! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra och boka ett lyxigt konsertpaket på våra nya vädersäkra terrasser.

DARIN 25/7
I vår ger sig Darin ut på en stor Sverigeturné och i sommar den kommer han till Solgården. För två år sedan bestämde sig Darin sig för att ta en ny väg i sitt artisteri – texter på svenska, mer organisk musik och släppa musiken på sitt egna skivbolag. Det blev en jättesuccé! Den 25 juli kommer han till Solgården och skapar sommarmagi.

TIPS! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra och boka ett lyxigt konsertpaket på våra nya vädersäkra terrasser.
NATIONALTEATERN & WILMER X 1/8
Två band som båda firar 40 år på vägarna! Nu kommer Nationalteaterns Rockorkester och Wilmer X till Solgården onsdagen den 1 augusti - bästa tänkbara plats att tillbringa en sommarkväll i den svenska rock’n’rollens namn. 

TIPS! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra och boka ett lyxigt konsertpaket på våra nya vädersäkra terrasser. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand.
Västkusteffekten 3/8
Komikerkollektivet Västkusteffekten ger sig ut på sommarturné igen! I år tar Mikael Tornving, Henrik Hjelt, Ann Westin och Tobias Persson med sig Anna Blomberg (i  Varberg 26-30/7) och Annika Andersson (i Tylösand 3/8). Dessa sex tungviktare inom svensk humor garanterar varma skratt och stor igenkänningshumor när de för tredje sommaren i rad intar sommarsverige.

TIPS! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra och boka ett lyxigt konsertpaket på våra nya vädersäkra terrasser.
AVSLUTNINGSKONSERT 4/8
Konsertsläpp och mer info kommer inom kort! 

Tips! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev HÄR och håll utkik på vår Facebook eller Instagram 
Production by Cityweb and Hotel Tylösand