Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Konserter

Live på Solgården!

På sommaren finns vårt hjärta här på vår livearena. Hotel Tylösand är svensk sommar – och ingenstans är den mer oförglömlig än på Solgården där ljumma kvällar, svala drinkar och underbara liveframträdanden ger minnen som värmer långt in på vintern.
 

Tips! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra och boka ett lyxigt konsertpaket på våra nya vädersäkra terrasser. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand.

TYLÖPREMIÄREN 29 JUNI

Lördagen den 29 juni kickar 2019 års sommarsäsong igång med rena värmeböljan på Hotel Tylösand. Då är det nämligen dags för Tylöpremiären med livefavoriterna Duo Jag, grymma hiphop/jazz/pop/vad-du-vill-bandet Movits och dansgolvsdomptörerna DJ Alexie Divello med Saxo Bear på saxofon.
 
Tylöpremiären är starten på en förhoppningsvis lång, skön, lat och glödhet sommar. Välkommen - och #BeInspired

PETER JÖBACK 17 juli

Onsdagen den 17 juli blir det en högtidsstund för alla musik(al)älskare. Då kommer nämligen Peter Jöback till Solgården som en del av sin stora sommarturné. Peter toppade försäljningslistan med sitt senaste album ”Humanology” i höstas och kommer att framföra såväl sina nya låtar som ett pärlband av tidigare klassiker tillsammans med ett magnifikt band under ledning av Kristofer Nergårdh. Missa inte en av sommarens höjdare.
 

LINNEA HENRIKSSON & ERIC GADD 24 JULI

Onsdagen den 24 juli blir det så mycket bättre på Solgårdens scen. Då bjuder nämligen både Linnea Henriksson och Eric Gadd på musik av yppersta toppklass; pop, soul, jazz och annat godis från två av Sveriges främsta scenartister, som nyligen gjorde succé i TV4-serien ”Så mycket bättre”. 

CAROLA 28 JULI

Söndagen den 28 juli blir en höjdpunkt för alla som älskar en av Sveriges mest älskade röster – då kommer nämligen Carola till Solgården med en akustisk konsert där hon framför alla sina hits i sommarkvällen. 

MIRIAM BRYANT 31 juli

Onsdagen den 31 juli är det bara att vika för ett av sommarens stjärnskott. Då står nämligen Miriam Bryant på Solgårdens scen, redo att förgylla en av de förhoppningsvis många ljuvliga sommarkvällarna med musik av absolut toppklass.

TYLÖAVSLUTNINGEN 3 augusti

Efter en förhoppningsvis osannolikt lång och varm sommar kommer vi lördagen den 3 augusti fram till säsongens absoluta klimax: Tylöavslutningen 2019. Förra årets succé med Duo Jag och Bubbles & Brunch är tillbaka i en uppdaterad version med ett partykoncept som garanterat kommer att få Solgården att gunga i sina grundvalar – Roar Liveclub.