Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Konserter

Live på nya Solgården!

På sommaren finns vårt hjärta här. Hotel Tylösand är svensk sommar – och ingenstans är den mer oförglömlig än på Solgården där ljumma kvällar, svala drinkar och underbara liveframträdanden ger minnen som värmer långt in på vintern.
 
Men som vanligt på Hotel Tylösand är inget så bra att det inte kan bli bättre. Därför har vi byggt om Solgården från grunden. Med nya terrasser, ny belysning, nya barer, nytt trädäck, inglasning, vindskydd och en skyddande segelduk spänd över den öppna ytan.
 
Kort sagt; Solgården har blivit ännu somrigare och ännu glammigare - oavsett väder. Vi ses i vimlet!

Tips! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra och boka ett lyxigt konsertpaket på våra nya vädersäkra terrasser. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand.

LENA PHILIPSSON 18/7

Nu är det äntligen dags för Lena Philipsson att bege sig ut på vägarna igen och möta Sverige i sin finaste skrud, nämligen sommaren. Det var tolv år sedan sist så räkna med en kväll fylld av massor av hits från hela Lenas karriär. Onsdagen den 18 Juli kliver hon upp på Solgårdens scen och levererar en maxad konsert med havet som fond. Svensk sommar när det är som bäst helt enkelt.

SOMMARSHOW & ALLSÅNG 22/7 & 29/7

Söndagarna 22 och 29 juli, intar en av landets mest karismatiska showduos - 2njoy, scenen på Solgården. Det blir show, med låtarna alla vill höra, allsång med bästa sommarfeelingen och ett härligt musikQuiz. Med sig på scenen har 2njoy  Patrik Isaksson (22/7) med sina många hits i bagaget och Thomas Järvheden (29/7) med både humor och musik. Missa inte dessa härliga söndagskvällar på Solgården.

Darin 25/7

I vår ger sig Darin ut på en stor Sverigeturné och i sommar den kommer han till Solgården. För två år sedan bestämde sig Darin sig för att ta en ny väg i sitt artisteri – texter på svenska, mer organisk musik och släppa musiken på sitt egna skivbolag. Det blev en jättesuccé! Den 25 juli kommer han till Solgården och skapar sommarmagi.

Nationalteatern & Wilmer X 1/8

Två band som båda firar 40 år på vägarna. Den 1 augusti kommer Nationalteaterns Rockorkester och Wilmer X till Solgården - bästa tänkbara plats att tillbringa en sommarkväll i den svenska rock’n’rollens namn.

VÄSTKUSTEFFEKTEN 3/8

Komikerkollektivet Västkusteffekten ger sig ut på sommarturné igen! I år tar Mikael Tornving, Henrik Hjelt, Ann Westin och Tobias Persson med sig Anna Blomberg (i  Varberg 26-30/7) och Annika Andersson (i Tylösand 3/8). Dessa sex tungviktare inom svensk humor garanterar varma skratt och stor igenkänningshumor när de för tredje sommaren i rad intar sommarsverige.

TYLÖAVSLUTNINGEN 4/8

Vad kan toppa en lång het sommar? En lång, het och heltokig sommaravslutning, såklart. Lördagen den 4 augusti laddar Hotel Tylösand upp för en sommaravslutningsfest med det internationella succépartykonceptet Bubbles & Brunch som officiella vibbspridare.