Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Konserter i Tylösand

Live på Solgården!

På sommaren finns vårt hjärta här på vår livearena. Hotel Tylösand är svensk sommar – och ingenstans är den mer oförglömlig än på Solgården där ljumma kvällar, svala drinkar och underbara liveframträdanden ger minnen som värmer långt in på vintern.
 

Tips! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra och boka ett lyxigt konsertpaket på våra vädersäkra terrasser. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand.

VICTOR LEKSELL 6/7 2022

Han beskrivs som en av Sveriges hetaste artister och onsdagen den 6 juli är det dags för Victor Leksell att ta plats på Solgårdens scen för att förgylla sommarkvällen i Tylösand.

ALPHAVILLE 13/7 2022

Onsdagen den 13 juli blir det 80-talsfest av den tyngre kalibern. Då står inga andra än de tyska syntlegenderna Alphaville på Solgårdens scen, redo att förvandla Hotel Tylösand till ett digitalt pulserande sommarparty med hitsen som fick klubbarna att vibrera under första halvan av 80-talet.

MOLLY SANDÉN 20/7 2022

Molly Sandén är utan tvekan en av Sveriges populäraste artister och den 20 juli kommer hon till Hotel Tylösnad för att göra sin första spelning på västkustens sommarmagnet Solgården.

THE ARK 27/7 & 3/8 2022

Sveriges glammigaste rockband – vi talar såklart om The Ark - förvandlar Solgårdens scen till ett gungande partyhav med allsång i numera klassiska hits som “It Takes A Fool To Remain Sane”, ”Calleth You, Cometh I”, “One Of Us Is Gonna Die Young” och många fler.