Offertförfrågan
Vilka behov har ert företag? Vi är rutinerade, engagerade och lyhörda. Därför kan vi det här med konferensevenemang oavsett om ni är 4 personer eller 700. Gör en offertförfrågan redan idag!
REFERENSER
Vi frågar ett par återkommande arrangörer av konferenser och kongresser om hur de ser på Hotel Tylösands möjligheter att ta hand om större arrangemang.

KONSTVISNING

Hotel Tylösand är Sveriges största konstgalleri, Tres Hombres Art. På hotellet finns ca 400 verk av internationell klass. Fokus ligger på fotokonst men här finns även måleri, grafik och skulptur av bl a Peter Dahl, Ola Billgren, Dennis Oppenheim m.fl. Vi arbetar även med flera internationellt erkända fotografer så som Anton Corbijn, Terry O´Neill, Mary McCartney och Albert Watson.


Konstvisning

Vår gallerist guidar er genom konstens värld och ni får bl a veta mer om celebrityfotografen Terry O´Neills ikoniska bilder, hur det kommer sig att Kung Carl XVI Gustaf sitter vilande på en trappa i hotellets reception, Jacob Felländers resa runt jorden för att fånga hela världen på ett fotografi, och så klart mycket mer.

Pris:
Grupper 1-20 pers 1600 exkl moms

Grupper 21-40 pers 2000 exkl moms

Grupper över 40 pers, pris vid förfrågan


Priserna avser 1 timmes visning men det går att boka även 30 min om så önskas.
Ladda ner pdf här Hotel Tylosand_Konstvisning.pdf


Production by Cityweb and Hotel Tylösand