Presentkort
Ge bort en upplevelse på Hotel Tylösand. 

Vi har något för alla smaker. Den perfekta presenten för vem som helst. 
Spa & nöjespaket
Två övernattningar med frukostbuffé, en lunchbuffé inklusive mineralvatten och kaffe, två supéer och fri tillgång till The Spa med två våningar spa, gym och träningspass.

Pris från 2 295 kr/person, del i dubbelrum (Gäller fr o m 11/8 -14)
KROPPSBEHANDLINGAR

Vila - 75 minuter *

Med vår unika, rogivande behandling får du lov att vila på riktigt. Njut av en inpackning i ekologosk blåbärssufflé medan vi tar hand om dig med varma stenar och en ryggmassage, skalp- hand- och fotmassage. Pris 875 kr, fre-sön 995 kr


Exotisk Mangoinpackning - 50 minuter* - NYHET!

En välgörande behandling som inleds med dubbelverkande kroppsinpackning av mango som peelar och varsamt avlägsnar hudceller och samtidigt gör din hud härligt mjuk. Under tiden inpackningen verkar så njuter du av en avslappnande skalp och ansiktsmassage. Avslutningsvis en lättare ryggmassage och ekologisk lotion.
Pris 695 kr, fre-sön 795 kr

Champagne & Tryffel – 75 minuter

Som en mjukgörande inledning får du njuta av en rygg- och nackmassage i varm champagne olja som sedan appliceras över resten av kroppen. Därefter följer en närmast himmelsk, värmande kroppsinpackning med tryffel som fyller din hud med näring och antioxidanter. När du vilar i inpackningen får du njuta av rogivande ansikts- och skalpmassage. Du lämnar behandlingen i harmoni och med förnyad kraft och vitalitet.
Pris 875 kr, fre-sön 995 kr 

Detox – 75 minuter*

En riktig boost som renar kroppen och ökar din energi. Inleds med en (rejäl ta bort) torrborstning och därefter utrensande koppning.
Efter det följer en inpackning partiellt med detoxande örter och lera. Avslutningsvis en ekologisk chili-och kanel kräm som masseras in
i huden. Pris 875 kr, fre-sön 995 kr


 Tylösands Lyxkur – 105 minuter*

Vår alldeles särskilt ljuvliga behandling som ger dig lite av allt och får dig glänsa av lyster från allt vad naturen kan erbjuda. Behandlingen inleds med en tranbärsskrubb och efterföljs av avkopplande rygg- och nackmassage i ekologisk champagneolja. Därefter följer en närmast himmelsk, värmande päronsufflé som fyller din hud med näring och antioxidanter. Medan den verkar så njuter du av en ekologisk ansiktskur av färska frukter och bär. Avslutningsvis en halländsk specialitet, ansiktsmask med grönkål, som gör din hud blir strålande vacker.
Pris 1295 kr, fre-sön 1395 kr


Skrubb och massage – 50/75 minuter *

Välj en ekologisk sockerskrubb som faller dig i smaken och en  massage som vi skräddarsyr efter ditt behov.

Pris 695/895 kr, fre-sön 795/995 kr


Skrubb och bad – 50/75 minuter

Välj en ekologisk sockerskrubb som faller dig i smaken och njut av ett utrensande bad medan du får skalpmassage. Avslutas med ryggmassage och insmörjning av champagneolja.
Pris 695 kr/875 kr, fre-sön 875/995 kr


Tillsammans - 75 minuter *

En gemensam upplevelse där terapeuten tar hand om er växelvis.

Välj mellan följande behandlingar:

Duo bad och ansikte: rengöring, peeling, massage och mask
Duo bad och massage: kurbad och ryggmassage
Pris 550 kr/person/behandling, fre-sön 595 kr


Blivande mamma

Som blivande mamma kan du göra många av våra fina behandlingar. Välj bland vila, exotisk mangoinpackning, champagne & tryffel,
stilla massage, klassisk massage, ansiktsbehandling, fotvård, skrubb och klassisk massage


Behandlingsmeny som pdf här  Behandlingar2018_SV_low.pdf

Production by Cityweb and Hotel Tylösand