Boka bord
GÄSTSPEL & SÄSONGSPREMIÄR

Den 7-8 april rivstartar vi säsongen på Leif´s Bar & Grill då Christian Hellberg från Griffins Steakhouse Extraordinaire i Stockholm och våra egna kockar tillsammans öppnar upp dörrarna för ett två dagar långt gästspel.

– Leif's Bar & Grill och Griffins Steakhouse syn på gastronomi är väldigt lika och det är fantastiskt roligt att kunna erbjuda våra gäster att uppleva Christian Hellbergs matlagning på plats i Halmstad, säger Torsten Kjörling, kökschef på Hotel Tylösands fyra restauranger.


SVERIGES GRILLMÄSTARE

Christian Hellberg är välbekant för många från TV, bland annat genom Kockduellen, Kockarnas kamp, Grillmästarna och Sveriges skönaste gårdar. Han blev Årets kock år 2001 och har jobbat på en lång rad topprestauranger i Göteborg och Stockholm, bland annat Fredsgatan 12. Dessutom har han jobbat flera år i franska Alperna.


DET EXTRAORDINÄRA STEKHUSET

Griffins Steakhouse Extraordinaire är en av Stockholms hetaste krogar just nu. Här frossas det i kött, grillat till fulländning. Griffins är ett amerikanskt stekhus, en trivsam engelsk pub och en kitschigt elegant New York-krog, allt grupperat kring en gigantisk bar dit man går för såväl en drink och lite snacks som en trerätters middag med väl utvalda viner. Menyn präglas till viss del av det lekfulla och lite galna – här finns allt från två korvar med bröd och tryffelmajonäs, till asiatisk råbiff, hummer och flankstek.


GEMENSAM MENY SOM FÖRFÖR

Gästspelet på Leif's Bar & Grill blir en middagsupplevelse utöver det vanliga med en bubblig start, en köttkick som förför smaklökarna och ett magiskt slut. Rock’n’roll för gommen helt enkelt.


MENY:  Meny_Gästspel_Griffins_Hellberg.pdf


BOKA

Det finns ett begränsat antal platser varje kväll. Gemensam sittningstid kl 19.

Boka bord online i rutan till vänster, välj Leif's Bar & Grill och datum eller ring 035-333 05.


PRIS 685 kr per person inkl mingelchampagne

Production by Cityweb and Hotel Tylösand