Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Konferens Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

VICTOR LEKSELL 6 JULI

Han beskrivs som en av Sveriges hetaste artister och onsdagen den 6 juli är det dags för Victor Leksell att ta plats på Solgårdens scen för att förgylla sommarkvällen i Tylösand.

Med inte ens 25 år fyllda framstår han redan som svensk musikhistoria, jättehitsen är många och har avlöst varandra sedan 2018. När ”Svag” släpptes 2020 kände alla att det var något stort på gång och idag är låten den mest streamade någonsin på ett nordiskt språk med över 150 miljoner streams. Det hyllade debutalbumet ”Fånga mig när jag faller” kom 2020 och låtarna där har över 350 miljoner lyssningar på Spotify. Tillsammans med Miriam Bryant toppade han listorna i flera veckor med ”Tystnar i luren” och Victors tolkning av Veronica Maggios ”Snälla bli min” gick in som etta på topplistan och sålde guld. Senaste släppet är "Eld & lågor" som är ledmotivet till den svenska storfilmen Vinterviken.

TIPS! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra och boka ett lyxigt konsertpaket på våra vädersäkra terrasser. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand.
 
TIDER
Insläpp: från 19
På scen: ca 21
 
ÅLDERSGRÄNS
Åldersgräns 18 år (13-17 år i målsmans sällskap)

HOTELL & KONSERT

Lyxa till det lite extra med vårt hotellpaket inklusive övernattning, stor frukostbuffé och tillgång till spaavdelningen. Dessutom ingår hotellets sommarutbud med after beach, nattklubb, pianobar, barnklubb och Sveriges största konstgalleri.

Pris från 1 245 kr/person.
Kostnad för konsertbiljett tillkommer (495 kr/pers) och köpet sker i steg 2 när du bokar via webben.

LEIFS KONSERTPAKET

VIP-paket med egen entré, fördrink, supé på Leif’s Bar & Grills vädersäkrade terrasser inklusive konsertbiljett och entré till nattklubben efter konserten. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand.
 
Pris 1 180 kr/person.

KONSERTBILJETT

Konsertbiljett med ståplats på Solgården och entré till nattklubben efter konserten.
 
Pris 495 kr (inkl Ticketmasters serviceavgift på 40 kr).
 
Köp biljett via bokningsknappen, nojet.se, ticketmaster.se, 077-170 70 70 eller Halmstad Turistbyrå.