Löparhelg 4-6/4

Välkommen till en löparhelg med fokus på teknik.  

Tränar du till Göteborgsvarvet eller Stockholm Marathon? Då är detta löparläger med fokus på teknik och distans något för dig. Lägret passar dig som är nybörjare lika bra som dig som är en mer erfaren löpare. 

Njut av gemenskap, löpning och avkopplande spa. Löpningen sker nära havet i inspirerande miljö. Lägret ligger helt rätt i tiden för Göteborgsvarvet och Stockholm Maraton då vi kör ett gemensamt långpass på söndagen. Vill du inte springa så långt finns det kortare alternativ. Olika farter och distanser erbjuds med erfarna löpare och instruktörer. 

Instruktör Maria Thomsen  (MarathonMia) är utbildad löpcoach och själv ultralöpare. Hon är en inspirerande och energigivande person som bland annat har fullföljt Sveriges längsta lopp, GAX Trans Scania som mäter 246 kilometer. Vill du veta mer om Mia? Du hittar hennes blogg här: http://bloggaromtraning.se/marathonmia/

Pris 

Lilla Spa & Nöjespaketet - Boende, frukostbuffé, Löparhelgens program, supé och tillgång till spa, gym och alla träningspass. Pris från 1 945 kr/person, del i dubbelrum. 

Stora Spa & Nöjespaketet - Boende, två frukostbufféer, en lunch, Löparhelgens program, två supéer och tillgång till spa, gym och alla träningspass. Pris från 3 245 kr/person, del i dubbelrum.

Boka

Ring 035-305 05 eller maila bokning@tylosand.se

Helgens innehåll

Löpskola/Teknikträning: Här går vi igenom löpsteg, hållning och andning. Du får lära dig skillnaden mellan ett rullande och spänstigt löpsteg. Vi visar teknik i upp- och nerförsbacke.

Program

Fredag 

15.00 – Incheck 
16.00 – Hej och välkommen. Vi inleder helgen med lite löpning. Avslutas med smoothie. 
18.00 – En inspirationsföreläsning med MarathonMia: Från storrökande tv-tittare till ultramaratonlöpare. 

19.00 – Gemensam middag 


Lördag 

07.30 – Morgonjogg 30 min 

08.30 – Stor energigivande frukostbuffé 

10.00 – Löpskola, teknikträning (hitta ditt löpsteg) 75 min 20-25 personer/grupp. Växlar med kiropraktorföreläsning. 

13.00 – Lunch 

15.30 – Intervallpass. Backintervaller. Avslutas med energigivande smoothie. 

18.30 – Kostföreläsning med Sandt. 

19.30 – Gemensam middag 


Söndag 

09.00 – 11.30 – Långdistans: 15, 20 alt 25 km löpning i olika farter 

12.30 – Lunchföreläsning om träningsupplägg och hejdå 


Kostföreläsning med Sandt. 

Helgens kostföreläsning handlar om hur du kan stärka ditt immunförsvar och förbättra din prestation genom rätt kost. Vad är det som påverkar vår hälsa och varför? Hur undviker man fällorna och vad kan gluten och mjölk göra med våra kroppar? Sofia är lic. kostrådgivare och delägare till SandT AB (Sofia and Tessan). De jobbar med hälsa inriktat på en gluten- och mjölkfri kost och det gör de med entusiasm och kärlek till detta omdiskuterade ämne. Det blir allt vanligare att man upptäcker gluten- och mjölkallergi, både hos barn och vuxna,  men även de som av egen vilja väljer bort gluten och mjölk till fördel för deras hälsa blir allt fler. SandT bildades 2012 då  Sofia och Tessan beslutade sig för att tillsammans satsa fullt ut på att hjälpa och inspirera andra till ett hälsosamt liv. Dieter är inget för SandT,  de satsar på en hållbar livsstil. 

Föreläsningens innehåll


• Diet eller livsstil?

• Gluten och mjölk - vad det gör med kroppen och varför man bör dra ner på dessa.

• God tarmhälsa - starkt immunförsvar

• Träning för ökad hälsa och prestation.

Vi serverar en smoothie och vitaminshot till alla som deltar, och du får med dig recept och tips på vägen.  Läs mer om Sandt här. 

Kiropraktorföreläsning om hur du håller dig skadefri som löpare. Boka individuell genomgång för bara 150 kr/person i samband med lägret.  Läs mer om AHN Kiropraktorerna här. 


Production by Cityweb and Hotel Tylösand