Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Lördagsmeny

FÖRRÄTT
Vitlök och chilistekta rödräkor med kimchibakad spetskål, rostade jordnötter, goa krasse, yuzudipp och het/syrliga drops

VARMRÄTT
Helstekt oxfilé med rosmarinsrostad Anyapotatis, torkad tomat, bearnaise och broccolisparris 

DESSERT
Chokladpannacotta med flädertarte och italiensk maräng, chokladmarshmallows, halloncoulie och rostad chokladcrumble

Menyn gäller vecka 22-39 2019
Skriv ut menyn
HÄR

_____________________________________
 
FÖRRÄTT
Pankofriterad pilgrimsmussla med picklad blomkål och pak choi, ponzu aioli, rökt blomkålspuré och rostade mandlar 
 
VARMRÄTT
Rosastekt kalvrygg med varm höst-kålsallad, rostade gulbetor, tranbär, rödbetskräm, balsamicosky och rostad potatis

DESSERT
Mjölkchokladganache i rån med italiensk maräng, saltkolakaka med jordnötter, mangogelé och bakad passionsfruktscrème

Menyn gäller vecka 40 2019 - vecka 1 2020
Skriv ut menyn
HÄR