Boka rum & Paket

februari 2018
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
Luxury Sea View Hotel of the Year

Hotel Tylösand utsett till Sveriges mest luxuösa havsnära hotell 

Hotel Tylösand har vunnit ännu ett prestigefullt internationellt pris. Denna gång är det den sparsmakade reseguiden Luxury Travel Guide, som i sin Europatävling 2017 har utsett Hotel Tylösand till vinnare i kategorin ”Luxury Sea View Hotel of the Year”. 

Luxury Travel Guide vänder sig till kräsna och vana resenärer över hela världen, vilket gör att konkurrensen om uppmärksamheten är stenhård. 

- Att vinna ”The Luxury Travel Guide Awards” är ett bevis för att man har tagit sig mycket högt upp i den internationella konkurrensen och det är självklart oerhört smickrande, säger Hotel Tylösands VD Elisabeth Haglund. 

I motiveringen sparar juryn inte på superlativen när de ska beskriva Hotel Tylösands särställning på den svenska västkusten: 
”Fascinerande skulpturer, moderna konstverk och utmanande fotokonst. Rött vin från den egna vinkällaren hos rockstjärnan som äger hotellet. Bubbelpooler, isvakar och uppfriskande bastubad – allt i den mest dramatiska naturmiljö på den svenska västkusten. Hotel Tylösand har allt, i mängder.” 
”Estetiken är nordisk minimalism blandat med äkta popkonst. Allt är superladdat för att engagera och ge alla sinnen en kick”, fortsätter juryn i motiveringen samtidigt som man understryker att Hotel Tylösand är ”ett av Sveriges ledande spahotell” med ett brett utbud av ”förstklassiga restauranger som erbjuder allt från färska skaldjur till dekadenta tapas”. 

- Vi har i många år arbetat målmedvetet för att ett besök på Hotel Tylösand ska överträffa våra gästers förväntningar, så visst ger en sådan här utmärkelse massor av sporrande inspiration till att fortsätta utvecklas, säger en nöjd Elisabeth Haglund medan hon letar efter en plats att sätta upp den nya utmärkelsen. 

För mer information kontakta: Hotel Tylösands VD Elisabeth Haglund +46 (0)35-305 02 fornamn.efternamn@tylosand.se 
För tillgång till pressbilder kontakta: Pressansvarig Andrea Hanné  fornamn.efternamn@tylosand.se  


Läs mer om våra hotellpaket  HÄR


Production by Cityweb and Hotel Tylösand