Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Biohacking Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Lunch i Restaurang Tylöhus

Välkommen till Restaurang Tylöhus. Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö. 

Vår lunch serveras alla dagar klockan 12-13.30 och kostar 180 kr/person. Barn upp till och med 14 år betalar 10 kr/år. 

BOKA BORD
Boka bord via knappen eller ring 035-333 05.


Psst! Våra restauranger, barer, nattklubb och spa är kontantfria. För en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort ❤

MENY

 
Vi serverar vår lunchbuffé i Restaurang Tylöhus alla dagar enligt nedan meny (gäller 1/11 2021 - 30/1 2022). Önskar du hellre 2-rätters lunch vid bordet så går det bra, säg till vår hovmästare.

MÅNDAG 
  • Dagens soppa
  • Djupfriterad vegetarisk dumpling och Cantonese sukisås
  • Rostade Svenska betor med honung och chevré 
  • Bakad kolja med Sandefjordssås, smörstekta champinjoner och handskalade räkor 
  • Helstekt oxinnanlår, sötsyrlig äppelsås, pressgurka och varm löksallad 
  • Örtrostad potatis och palsternacka

TISDAG
  • Dagens soppa
  • Friterad vegetariska crispers med persilja och kimchidipp 
  • Sallad på rostad broccoli, morot, fetaost och salta pumpafrön 
  • Skaldjurspaella med saffran och rostad tomataioli 
  • Kalvfärsbiff med pärllök, brynt svamp, sidfläsk och lingonchutney
  • Potatispuré med rostat smör 

ONSDAG
  • Dagens soppa
  • Vegetarisk paj med Kvibille sveciaost och sötsyrlig rödlök 
  • Wokad kålsallad med parmesanost, rostade solrosfrön, rädisa och senapsvinägrett 
  • Dill- och citronbakad laxrygg med skaldjursremoulad 
  • Stekt kycklingklubbfilé i kryddig tomatconcassé med örtkräm 
  • Kokt potatis med gräslök och persilja

TORSDAG
  • Dagens soppa
  • Djupfriterad vegetarisk dumpling och Cantonese sukisås 
  • Rostade Svenska betor med honung och chevré 
  • Bakad kolja med Sandefjordssås, smörstekta champinjoner och handskalade räkor 
  • Helstekt oxinnanlår, sötsyrlig äppelsås, pressgurka och varm löksallad 
  • Örtrostad potatis och palsternacka

FREDAG
 
  • Dagens soppa
  • Friterad vegetariska crispers med persilja och kimchidipp 
  • Sallad på rostad broccoli, morot, fetaost och salta pumpafrön 
  • Skaldjurspaella med saffran och rostad tomataioli 
  • Kalvfärsbiff med pärllök, brynt svamp, sidfläsk och lingonchutney 
  • Potatispuré med rostat smör

LÖRDAG
  • Dagens soppa
  • Djupfriterad vegetarisk dumpling och Cantonese sukisås 
  • Pad Thai-marinerade sötpotatisnudlar med rostad blomkål, edamamebönor, mandel, sticklök och svart sesam
  • Bakad kolja med Sandefjordssås, smörstekta champinjoner och handskalade räkor
  • Kryddbakad rapsgriskarré med bearnaise och grillsky 
  • Kycklingslider i sesam bun med coleslaw och tomatsalsa 
  • Råsockerrostad klyftpotatis och rotfrukter

SÖNDAG
  • Dagens soppa
  • Vegetarisk paj med Kvibille sveciaost och sötsyrlig rödlök 
  • Wokad kålsallad med parmesanost, rostade solrosfrön, rädisa och senapsvinägrett 
  • Dill- och citronbakad laxrygg med skaldjursremoulad 
  • Stekt kycklingklubbfilé i kryddig tomatconcassé med örtkräm 
  • Kokt potatis med gräslök och persilja