Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

MÅNDAGSMENY HÖST/VINTER 2019

FÖRRÄTT
Rostad butternutpumpa med pumpapuré, picklad kantarell, bränd chevré, karamelliserade pumpafrön och lingon

VARMRÄTT
Halstrad kummel med marinerad fänkål, tomat, selleri, bouillabaissesås, hummer- och saffranskrokett och kokt potatis

DESSERT
Hasselnötspannacotta med hjortronmarshmallow, havrecrunch och hjortonmacaron med havssalt 

Menyn gäller vecka 40 2019 - vecka 1 2020
Skriv ut menyn
HÄR

MÅNDAGSMENY VÅREN 2020

FÖRRÄTT
Bakat fikon med bränd chevré, rostad rödbeta, picklad gulbeta, rödbetskräm och valnötter 

VARMRÄTT
Halstrad torskrygg med marinerad fänkål, romanesco, selleri, skaldjurssås och hummer- & saffranskrokett 

DESSERT
Hasselnötspannacotta, havtornscoulis, havtornsmarshmallow, havrecrunch och macaron med havssalt

Menyn gäller vecka 2-13 2020