Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Lunchmeny Tylöhus

Välkommen till Restaurang Tylöhus. Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö. 
Vår lunchbuffé serveras alla dagar klockan 12-13.30

Menyerna gäller tom 11 november 2018

MÅNDAG

Dagens soppa

Krispig grönsaksvårrulle med ponzu-soya

Varm nudelsallad med grönsaker, kimchee och koriander

Kryddbakad laxfilé med skaldjurssaioli

Kycklinglårfilé i Teriyaki med syrad ingefärskräm

Örtbakad potatis med rödlök och svartpeppar

Tisdag

Dagens soppa

Friterad haloumi med tomatconcassé and BBQ

Rostad gulbeta och morot med gremolata

Fisk och skaldjursgryta bouillabaisse med blåmusslor

Kalvschnitzel med tomat och chili remoulade

Potatispuré med brynt smör

onsdag

Dagens soppa

Pumpa och cheddarostpaj 

Råstekta grönsaker med dill och senapsvinägrett

Panko-panerad torskygg ”Fish´n chips” med kaprismajonnas

Kryddstekt karré med Asian-BBQ, råstekt rödkål med äpple och ingefära

Stekt färskpotatis med gräslök, persilja och rosépeppar

torsdag

Dagens soppa

Krispig grönsaksvårrulle med ponzu-soya

Varm nudelsallad med grönsaker, kimchee och koriander

Kryddbakad laxfilé med skaldjurssaioli

Kycklinglårfilé i Teriyaki med syrad ingefärskräm

Örtbakad potatis med rödlök och svartpeppar

fredag

Dagens soppa

Friterad haloumi med tomatconcassé and BBQ

Rostad gulbeta och morot med gremolata

Fisk och skaldjursgryta bouillabaisse med blåmusslor

Kalvschnitzel med tomat och chili remoulade

Potatispuré med brynt smör

lördag

Dagens soppa

Kryddfriterad minimajs med mojo rojo

Rostade palsternackspommes

Frittata med kronärtskocka, tomat, lök och potatis

Helstekt tuppbröst från Movitz gård med rödvinssås

Pulled pork-sandwich med picklad rödlök och spicy mayo

 

söndag

Dagens soppa

Friterad haloumi med tomatconcassé and BBQ

Smörbrynta vaxbönor med vitlök och örter

Skaldjurspaella med tomataioli

Högrevs ”slider” miniburgare med dressing och cheddarost

Grillad fläskfilé med bearnaisesås och råsockerrostad klyftpotatis