Bubbelprovning Divine 28-29/3
En lyxig helg med spa, bubbelprovning och god mat.

Välkommen på en härlig bubbelprovning tillsammans med Divine.
Bubblor upplevs som något extra. Bekymmersfritt, glatt och sprudlande. Faktiskt så passar bubblor bra alla tider på året och alla tider på dygnet. Champagnehuset Gosset och Cavaproducenten Sumarroca skriver sina egna lagar.  Allt för att ge dina sinnen en förhöjd upplevelse. Du kommer att få prova tre Cavor och två Champagner.


Pris 

Lilla Spa & Nöjespaketet - En övernattning, frukostbuffé, vinprovning, supé och tillgång till spa, gym och alla träningspass. Pris från 1 645 kr/person, del i dubbelrum. 

Stora Spa & Nöjespaketet - Två övernattningar, två frukostbufféer, en lunch, vinprovning, två supéer och tillgång till spa, gym och alla träningspass. Pris från 2 945 kr/person, del i dubbelrum.

Boka

Boka på knapparna nedan eller ring 035-305 05


Bubbelprovningen är kostnadsfri för dig som bor på hotellet. Anmälan till provningen görs i steg två när du bokar ditt spapaket nedan.
BOKA 1 NATT BOKA 2 NÄTTER 

Divine:

Sedan 1991 har Divine arbetat med vinimport och 1999 startades Divine AB, Wines with attitude. Detta kan sammanfattas i karaktär, personlighet och individualitet. Det ska vara en upplevelse att dricka deras viner, det  är ambitionen.
 
Divine importerar vin från större delen av världen men importen från USA och Frankrike är störst och då genom småproducenter och familjeföretag företrädesvis. De delar  samma uppfattning som Devine om att det är viktigt att värna om miljön och att se till att de klimatmässiga avtrycken och miljöpåverkan blir så liten som möjligt.
Production by Cityweb and Hotel Tylösand