Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

OZZy - BACKSTAGE VIP

Det finns lokaler med utsikt. Och så finns det Ozzy.

Efter en total makeover har en av våra mest ikoniska små lokaler förvandlats till en egen oas vid havet med panoramafönster över strand och dyner. Intim, självsäker och full av rockstjärneenergi. En plats där man kliver in som gäst och kliver ut som headliner.

Ozzy är vår minsta men mäktigaste lokal, skapad för sällskap som vill ha tillgång till något få andra får: egen servitör, egen stämning, en helt egen värld.

Det är backstage-känsla på högsta nivå. Ett enda bord. Alltid VIP.

NYÅR I OZZY

För nyårsafton öppnar vi dörrarna till en kväll med full backstage-känsla i Ozzy. Endast ett enda bord släpps, och det är ni åtta som får hela rummet för er själva.

Kvällen börjar med en komponerad meny och utvalda viner som serveras av er egen servitör, helt dedikerad till ert sällskap. Det är personligt, maxat och fullt av den exklusiva energi som bara ett riktigt VIP-rum kan ha.

Vid tolvslaget har ni första parkett till fyrverkerierna som lyser upp strandkanten utanför panoramafönstret. Havet glittrar, champagnen bubblar och stämningen är ren rockstar-mode.

När ni vill fortsätter kvällen i festvåningen i direkt anslutning till Ozzy. Livebandet Kvartiåtta håller dansgolvet varmt under kvällen och efter tolvslaget tar vår DJ över och fortsätter festen långt in på natten.

PRIS:

Pris för hela sällskapet (8 personer): 19 960 SEK

Allt detta ingår:

  • Privat nyårsmiddag i Ozzy för åtta personer
  • Egen servitör hela kvällen
  • Välkomponerad meny i sex serveringar
  • Vinpaket utvalt till varje rätt
  • Välkomstchampagne och champagne vid tolvslaget
  • Tillgång till Ozzy hela kvällen
  • Tillgång till festvåningen med livebandet Kvartiåtta och DJ efter middagen
  • Panoramavy över strand, dyner och fyrverkerierna

BOKA:

Mejl: hovmastare@tylosand.se
Telefonnummer: 035-17 23 64

Visa mer
Visa mindre
Nyårsmiddag i lokalen Ozzie på Hotel Tylösand.

Meny

Nyårsmenyn är noga utvald av våra kockar och sommelier för att skapa en perfekt och exklusiv nyårsupplevelse.

Välkomstdrink

N.V Pol Roger, Brut, Frankrike, Champagne.

Amuse

Tonfisktartar på macaron med forellrom, ingefärsmousse och syrad gurka

Halstrad wagyu med caviar, inkokta jordärtskockspärlor, sojaemulsion och gräslöksolja

2018 Pol Roger, Brut Vintage, Frankrike, Champagne.

Förrätt

Smörblancherad hummer med krispiga kantareller, löjrom och sashimi på pilgrimsmussla

2024 Franz Hirtzberger, Ried Singerriedel, Smaragd, Riesling, Österrike, Wachau

Varmrätt

Stekt oxfilé tournedos med smörad tryffelsky, persiljerotskräm, lökchutney, sotad rättika, broccolisparris, potatisbakelse och krispig högrevskrokett

2022 Rust en Vrede Estate, Cabernet Sauvignon, Sydafrika, Stellenbosch.

Unika ostar

Efterglöd, Ask och Måneskær med persikomarmelad och fröknäckebröd

2019 Graham`s, Late Bottled Vintage, Portugal, Douro

Dessert

Chokladsorbet med saltkolakräm, hasselnötstryffel, choklad- och kokosmarshmallows samt kanderade marconamandlar

2023 Kressmann, Grande Réserve, Loupiac, Frankrike, Bordeaux

Tolvslaget

N.V J.M. Domaine Labruyère, Brut Cuvée, Grand Cru, Frankrike, Champagne

Visa mer
Visa mindre