KONSERTSOMMAR I TYLÖSAND
Nu är det inte långt kvar till sommaren och alla härliga dagar i Tylösand. Det blir en grym sommar på Solgården även i år och några av artisterna är redan släppta.
 
ulf lundell 9/7
I sommar får vi besök av en legend inom den svenska rockmusiken. Den 9 juli kliver nämligen ingen mindre än Ulf Lundell upp på Solgårdens scen. Biljetterna släpps den 10 mars så häng på låset, detta kommer bli en av sommarens absoluta höjdpunkter.

Läs mer här
nationalteatern 23/7
Ett stycke svensk musikhistoria och en nostalgikick över det vanliga utlovas när Nationalteatern intar Solgården den 23 juli. Med sig har de även musikikonerna Mikael Rickfors, Mats Ronander och Dan Hylander.

Läs mer här

Sweet, slade & smokie 30/7
Tre ikoniska rockband på samma scen, samma kväll i Tylösand. Förvänta dig en minnesvärd "Classic British Rock-experience" i den svenska sommarkvällen när Smokie, Sweet och Slade står på Solgårdens scen.

Läs mer här
HOFFMAESTRO 6/8
För fjärde året i rad är Sveriges bästa liveband tillbaka i Tylösand. Vi räknar alltså med fullt hus och sommarens röjigaste konsertfest på Solgården. Vi utlovar också att mästarna i Hoffmaestro kommer att få sällskap av minst ett förband som du inte heller vill missa.

Läs mer här
 
  Avregistrera mig från nyhetsbrevet