Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
Gästundersökning i Halland
Välkommen till gästundersökning för besöksnäringen i Halland! 

Du har fått inbjudan till denna gästundersökning för att du har varit gäst i Halland. Vi vet att du därför har erfarenheter som kan göra Halland bättre som besöksområde, erfarenheter som kan hjälpa oss att bli en ännu bättre sommardestination.

Denna inbjudan skickas ut av flera turistföretag i Halland samtidigt, vilket gör att du kan få flera inbjudningar. Vi ber om ursäkt för detta och ber dig att enbart besvara en inbjudan.

Den här enkäten handlar om din senaste vistelse i Halland under sommarsäsongen (maj-september) 2015. Till exempel, vilka platser du har besökt, vilka aktiviteter du har deltagit i, såväl som din sammantagna uppfattning om Halland som besöksmål.

Undersökningen tar 10 minuter att svara på och vi ber dig svara på alla frågorna. För att delta i undersökningen måste man ha fyllt 18 år. Dina svar kommer att behandlas anonymt och individuella svar kommer inte att redovisas.


Du som fullföljer enkäten kommer att kunna lämna din mailadress sist i enkäten och vara med i utlottningen av upplevelser och övernattningar i Halland. Din mailadress kommer inte att delas med någon annan part. Vinnarna meddelas i januari via mail.

Tack för din medverkan från alla oss som jobbar med att göra din upplevelse i Halland bättre!

Region Halland/halland.se i samarbete med destinationsbolag och turistföretag i Halland Följande priser kommer att utlottas:
En övernattning för 2 skänkt av Best Western Plus Grand Hotell Halmstad
En dagstur för 2 till Nidingen skänkt av Gottskärs Hotell
En överraskning skänkt av Ztrand Design & Konstgalleri

Frågor gällande enkäten besvaras av Tatiana Chekalina på tatiana.chekalina @ miun.se
 
Avregistrera mig från nyhetsbrevet