Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
GULD TILL HOTEL TYLÖSAND
GULD TILL HOTEL TYLÖSAND I WORLD TRAVEL AWARDS
Hotel Tylösand blev i lördags, den 5 september, under World Travel Awards gala på Sardinien, Italien, korade som vinnare i kategorin ”Sweden’s Leading Spa Resort 2015”.

Hotel Tylösand har än en gång blivit korade som vinnare i kategorin ”Sweden’s leading Spa Resort 2015” av World Travel Awards, den internationella reseindustrins motsvarighet till Oscarsgalan. Hotel Tylösand vann kategorin för spa i Sverige 2012.

-Att återigen vinna ett guld i en så här stor tävling är att vinna ett erkännande, säger Elisabeth Haglund, VD på Hotel Tylösand. Det är samtidigt ett kvitto på att vi gör rätt när vi satsar på kvalitet och gästens upplevelse.

World Travel Awards etablerades 1993 för att uppmärksamma de bästa aktörerna i den globala rese- och turistindustrin. Med röster från 167 000 resebyråagenter i ca 160 länder är priset idag ansett som branschens högsta utmärkelse.

Hotel Tylösand, på Hallands västkust, 8 km utanför centrala Halmstad precis vid havskanten, består av 230 rum, 32 konferenslokaler, 4 restauranger, nattklubb, spa, kongresshall samt Sveriges största konstgalleri. Den magnifika havsutsikten, miljön, konsten, maten och atmosfären är tämligen unik för hotell i Sverige. Vi på Hotel Tylösand vill inspirera och vara en källa för inspiration för våra gäster. Oavsett om det är första eller femtionde gången du besöker hotellet ska du bli inspirerad. Ladda batterierna, släpp loss på dansgolvet, slappna av i The Spa, njut av maten och konsten.

-Vi pratar om Be Inspired i vår kommunikation med våra gäster. Att vinna World Travel Awards är något som inspirerar oss att bli ännu bättre, avslutar Elisabeth Haglund


För mer information kontakta: Hotel Tylösands VD Elisabeth Haglund +46 (0)35-305 02 elisabeth.haglund@tylosand.se

 
Avregistrera mig från nyhetsbrevet