Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
WE <3 FRIDAYS
Dra igång helgen på bästa sätt med en riktig nöjesweekend vid havet.

Fredagar på Hotel Tylösand är något alldeles extra med massor av nöje och dessutom ett helt nytt spa med upplevelser som överraskar, inspirerar och släpper loss kreativ energi.

Med enastående naturscenerier, världsunik popkonst, fun dining och högklassiga hotellrum är Hotel Tylösand skapat för att trigga alla sinnen. 

Så välkommen hit och förgyll din fredag, visst är du värd det.

HAPPY FRIDAY - 20%

För att fira fredagarna lite extra så har vi just nu 20% rabatt på vårt Spa & Nöjespaket med ankomst fredagar mellan 3/2 -3/3 2017!


WE <3 FRIDAYS
NÖJESPROGRAM FREDAGAR 3/2-3/3

3/2  Vinprovning med Vingruppen, musik och LiveQuiz med trubadur Christof Jeppsson  i Tylöhus, swim in-film på spa, träningspass mm. 

10/2 Musik och LiveQuiz med pianist Nicola da Lima  i Tylöhus, swim in-film på spa, träningspass mm.

17/2 Bubbelprovning med Galatea, musik och LiveQuiz med trubadur Christof Jeppsson i Tylöhus, swim in-film på spa, träningspass mm. 

24/2 Vinprovning François Lurton med Vingruppen, musik med trubadur Christof Jeppsson i Tylöhus, nattklubb med DJ, swim in-film på spa, träningspass mm. 

3/3 Ölprovning med Halmstad Brygghus, musik med trubadur Michael Abrahamsson i Tylöhus, nattklubb med DJ, swim in-film på spa, träningspass mm. 

Läs mer om vårt nöjesprogram HÄR

 
Avregistrera mig från nyhetsbrevet