Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
15/7 = FEST I TYLÖSAND

Livet är en fest! Speciellt lördagen den 15 juli då vi har ett helt nytt koncept där vi istället för vår vanliga after beach kör dagsfesten DAYDREAM! Ett early clubbing koncept med musik, dans och effekter som utmanar. På kvällen, samma dag, fortsätter festen med vår nya klubb SUNSET där DJ Grabb & Friends höjer partytemperaturen i Tylösand.

Boka in den 15 juli i kalendern för detta vill du garanterat inte missa i sommar.

TIPS! Boka Sommar & Nöjespaketet så har du boende, frukost och entré till Sunset (innan kl 23) Dessutom ingår entré till vår spaavdelning och en massa annat skoj. BOKA HÄR

Daydream - den ultimata dagsfesten!
After Beach? Åh nej, så mycket mer än så. Du kommer aldrig att ha upplevt något liknande och erfarenheten kommer förändra din verklighetsuppfattning.
DJ Chris dirigerar en kombo av musiker, dans och effekter och skapar ett stycke modern historia, som du alltså är välkommen att uppleva på plats!

Lördag 15 juli, kl 14.30-17.30
Solgården
Fri entré

As the sun sets, the party starts!
Scener och podier fylls av DJ:s, musiker och performance artister - och den storslagna upplevelsen får dig att önska att solen aldrig mer ska gå upp. Lineupen med DJ Grabb och hennes crew, tillsammans med Brian Branagan och SEB, ger oss ett Leif's Lounge i självsvängning som aldrig förr...

Lördag 15 juli, kl 22-03
Leif's Lounge, rek ålder 23
Boka VIP-bord: tylosand.se/vip-bord  
Säkra din plats - förköp via VIPmonkey

 
Avregistrera mig från nyhetsbrevet