Ser mailet konstigt ut? Läs webbversionen av nyhetsbrevet här
HOTEL TYLÖSAND
Tack för att du besökte oss och var med i vår tävling på NK - Nordiska Kompaniets herrkväll. 

Puttningstävlingen "Närmast hotellet" resulterade i 10 personer som lyckades komma 0,1 cm från målet. Utav dessa har vi nu utsett en vinnare: 

Stort grattis Martin Krmpotic som vinner en golfweekend på Hotel Tylösand för två personer inkl flyg med BRA Flyg (Bromma-Halmstad) och greenfee på Halmstad Golfklubb.

För dig som inte vann denna gång och vill ha en upplevelse utöver det vanliga har vi två riktigt fina erbjudanden, se nedan. 
ERBJUDANDE SPAWEEKEND
Just nu har vi ett erbjudande till dig som är kund hos NK - Nordiska Kompaniet. Boka ett Spa & Nöjespaket så får du 25% rabatt på hela paketet! 

Allt detta ingår:  
• Övernattning 
• Stor frukostbuffé med frukostkock  
• Fri tillgång till två våningar spa  
• Gym och träningspass  
• Lån av badrock. Tofflor att ta med hem  
• Trerätters supé  
• Sveriges största konstgalleri  
• Fritt trådlöst internet i hela hotellet  
• Nöjesprogram (vissa helger, kolla vår kalender HÄR)

BOKA 
Boka via knappen nedan och ange erbjudandekoden NKSPA2017
Erbjudandet gäller utvalda datum under perioden 1/11 2017 - 31/3 2018 och nybokning. 
ERBJUDANDE KONFERENS
Just nu har vi ett erbjudande till dig som är kund hos NK - Nordiska Kompaniet. Boka en konferens hos oss för minst 8 personer så bjuder vi på en trevlig aktivitet!

Välj mellan följande aktiviteter: 
Vinprovning 
Låt dig lotsas fram av vår kunniga och passionerade dryckesexpert. Lär dig mer om dryckens historia, smakerna, dofterna, färgerna och imponera på dem därhemma. Inled kvällen med en vinprovning, en roligt, trevlig och lärorik aktivitet.

Mixologilabb
Tillsammans med vår terapeaut får ni mixa och tillverka er egen kroppsskrubb efter våra ekologiska recept. Blanda, smörj, smaka och ha kul. Äkta spamixologi på hög nivå och en garanterat uppskattad aktivitet. Allt ni tillverkar får ni självklart ta med hem.

Konstvandring 
Hotel Tylösand är Sveriges största konstgalleri, Tres Hombres Art. På hotellet finns ca 400 verk av internationell toppklass. Vår gallerist guidar er genom konstens värld och ni får bl a veta mer om celebrity fotografen Terry O´Neills ikoniska bilder, hur det kommer sig att Kung Carl XVI Gustaf sitter vilande på en trappa i hotellets reception, Jacob Felländers resa runt jorden för att fånga hela världen på ett fotografi, och så klart mycket mer.

BOKA
Gör en offertförfrågan och läs mer via knappen nedan eller ring oss 035-305 05 så hjälper vi dig att göra ert nästa möte till en succé. Ange erbjudandekod: NKMÖTE2017. 
Erbjudandet gäller under perioden 1/11 2017 - 30/4 2018, i mån av plats och nybokning.

 
Avregistrera mig från nyhetsbrevet