Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

VÄLKOMMEN PÅ ÖPPET HUS!

Du har väl inte missat att Hotel Tylösand fyller 100 år i år? Nä, vi tänkte väl det. Därför har vi det stora nöjet att hälsa välkommen till ÖPPET HUS söndagen den 8 mars klockan 13-17.
 
Vårt jubileumsteam kommer att finnas på plats för att svara på frågor och visa upp allt det där spännande och vackra som du kanske varit nyfiken på, men inte haft möjlighet att se - som t ex en försmak på hur vårt nya projekt Front House kommer att se ut.  Nu har du chansen!
 
Redan i hotellreceptionen ser du hur en massa hjärtan bildar en snitslad bana genom hotellet. Det är KÄRLEKSSTIGEN, som kommer att ta dig genom allt som är värt att se – och lite till. Upplev stämningen i våra konferenslokaler Davide Bowie, Michael Jackson eller Prince. Njut av utsikten från en av våra Grand Deluxesviter. Ta in känslan i The Spa. Njut av konsten i Hall of Fame. Och så vidare.
 
Kärleksstigen är dessutom laddad med en frågesport som ger fina priser. Vinnaren får ett Dagspapaket med lunchbuffé, andra pris är en tvårätters middag på Leif’s Bar & Grill och tredje pris en frukostbuffé - samtliga priser gäller för två personer, såklart.
 
I Restaurang Tylöhus firar vi dagen med luncherbjudande i form av vår signaturrätt OMG Tylösand eller fika med våra frestande jubileumsbakelser. Självklart måste du även ta en bild i vårt fotohjärta ute på klipporna. Välkommen!


TIPS! Lyxa till det lite extra med en söndagslunch i Restaurang Tylöhus med utsikt över havet. Vår härliga lunchbuffé går att boka mellan klockan 12-13.30. Boka bord HÄR eller ring 035-305 00.