PERSONALHANDLÄGGARE
ARBETSBESKRIVNING

Som personalhandläggare arbetar du självständigt med Hotel Tylösands lönesystem och ansvarar månadsvis för lönebearbetning och tidrapporter. Du kommer vara ett bollplank för både chefer och medarbetare rörande HR-frågor. I arbetsuppgifterna ingår administration av rektytering, anställningar och utbildningar. Du ansvarar även för rapportering och kontakt med myndigheter och fackliga parter. Frågor rörande rehabilitering och arbetsmiljö kommer också vara en del av dina uppgifter.


DIN PROFIL

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med HR, lön och tidrapportering. Arbetsuppgifterna förutsätter att du kan tolka och tillämpa lagar och avtal inom löneområdet. Vi ser gärna att du har högskolekompetens inom HR/personal. Som person är du positiv, engagerad och målinriktad. Du är ansvarsfull, arbetar stukturerat och har en hög integritet. Det är också av stor vikt att du har ett genuint intresse för människor och är trygg i praktiskt arbete med kommersiell kompetens och förhandlingsvana. Du bör vara väl förtrogen med MS Office.


ANSÖKAN

Vi erbjuder utmanande arbetsuppgifter i en händelserik miljö på Sveriges roligaste hotell. Ansökan sker via mail och intervjuer sker löpande. Vänligen maila din ansökan eller eventuella frågor senast den 17 februari  till: jobba@tylosand.seProduction by Cityweb and Hotel Tylösand