Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

PETER JÖBACK 17 juli

Onsdagen den 17 juli blir det en högtidsstund för alla musik(al)älskare. Då kommer nämligen Peter Jöback till Solgården som en del av sin stora sommarturné. Peter toppade försäljningslistan med sitt senaste album ”Humanology” i höstas och kommer att framföra såväl sina nya låtar som ett pärlband av tidigare klassiker tillsammans med ett magnifikt band under ledning av Kristofer Nergårdh.
 
Miljön för en sommarkväll i Peter Jöbacks sällskap kan knappast vara bättre. Solgården är svensk sommar när den är som mest oförglömlig - härliga terrasser både ute och inne, stämningsfull belysning, barer och så förstås det glittrande Kattegatt som ständigt närvarande fond.

Missa inte en av sommarens höjdare.
 
TIPS! Låt oss skämma bort dig och dina vänner lite extra. Boka ett lyxigt konsertpaket på våra vädersäkra terrasser. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand.

TIDER
Insläppstid: 19.
På scen: ca 21.

ÅLDERSGRÄNS
Åldersgräns 18 år. Minderåriga är välkomna i målsmans sällskap.


Våra restauranger, barer, nattklubb och spa är kontantfria. För en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort ❤

HOTELL & KONSERT

Lyxa till det lite extra med vårt hotellpaket inklusive övernattning, stor frukostbuffé och tillgång till spaavdelningen. Dessutom ingår hotellets sommarutbud med after beach, nattklubb, pianobar, barnklubb och Sveriges största konstgalleri.

Pris från 1 195 kr/person.
Kostnad för konsertbiljett tillkommer (595 kr/pers) och köpet sker i steg 2 när du bokar via webben.

Boka via bokningsknappen eller ring 035-305 05.
 

LEIF’S KONSERTPAKET

VIP-paket med egen entré, fördrink, supé på Leif’s Bar & Grills vädersäkrade terrasser inklusive konsertbiljett och entré till nattklubben efter konserten. En riktigt bra start på en härlig kväll och natt i Tylösand.

Pris 1 220 kr/person.

Boka via bokningsknappen, välj Leif's Bar & Grill
eller ring 035-333 05.
 

KONSERTBILJETT

Konsertbiljett med ståplats på Solgården och entré till nattklubben efter konserten.

Pris 595 kr (inkl Ticketmasters serviceavgift på 40 kr).

Köp biljett via bokningsknappen, nojet.se, ticketmaster.se, 077-170 70 70 eller Halmstad Turistbyrå.