Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No
Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

100 + 25 = FEST HELA ÅRET

Hotel Tylösand firar två gyllene jubileer under 2020: dels är det 100 år sedan AB Tylösands Havsbad bildades, dels är det 25 år sedan Björn Nordstrand och Per Gessle tog över som ägare.

Jubileumsåret kommer att firas under hela 2020 med en mängd olika aktiviteter, dessutom har vi tagit fram ett gäng härliga erbjudanden. Välkommen!


JUBILEUMSERBJUDANDEN & AKTIVITETER

100-ÅRINGEN SOM TOG IN PÅ HOTELLET
Se hit, alla 100-årsjubilarer. Vi som har varit med ett tag måste ju hålla ihop. Därför får du som fyller 100 år under 2020 boka ett rum med frukost för endast 100 kr per person när du vill under jubileumsåret.
Boka/Läs mer: Klicka HÄR

100 ÅR AV MÖTEN
En stor del av tiden sedan 1920 har Hotel Tylösand varit en alltmer lockande samlingspunkt för företag, kreativitet och inspirerande möten. Hos oss lyfter helt enkelt konferensen till något mer. Därför har vi givetvis även ett konferenserbjudande från jubileumspriset 1920 kr per person.
Boka/Läs mer: Klicka HÄR eller 035-305 05.

SMÖRGÅSBORD TILL SMÖRGÅSPRIS
Den 2 och 23 februari dukar vi upp det stora smörgåsbordet i Restaurang Tylöhus. Och eftersom vi fyller 100 år i år kostar det bara 100 kr per person att njuta av alla läckerheterna. Rena smörgåsrånet.
Boka/Läs mer: Klicka HÄR

FÖDELSEDAGEN
Den 5 mars är det Hotel Tylösands stora födelsedag! Detta firar vi såklart med tårta från vårt eget bageri.

ÖPPET HUS 8/3
Välkommen på ÖPPET HUS söndagen den 8 mars klockan 13-17. Vårt jubileumsteam finns på plats för att svara på frågor och visa allt spännande på hotellet – som t ex en försmak på hur vårt nya projekt Front House kommer att se ut. Redan i receptionen ser du hur en massa hjärtan bildar en snitslad bana genom hotellet. Det är KÄRLEKSSTIGEN, laddad med en frågesport som ger fina priser. Välkommen!
Läs mer: Klicka HÄR

EN GOD MORGON I TYLÖSAND
Välkommen till vår dignande och omtalade frukostbuffé som står uppdukad i Restaurang Tylöhus, redo att ge dig den bästa tänkbara starten på dagen. Vår frukostkock väntar på att servera dig den omelett just du vill ha, apelsinjuicen kan inte bli mer nypressad och i övrigt avlöser godsakerna och nyttigheterna varandra i långa banor. Och ja, havsutsikten ingår i priset. Utvalda dagar erbjuder vi dig vår frukostbuffé för 100 kr/person. Mer information kommer.

RÄKFROSSA I TYLÖHUS
Räkfrossa för 100 kr/person i Restaurang Tylöhus i juni. Mer information kommer.

BILLIGA MÅNDAG
Billiga Måndag i Restaurang Tylöhus i juli. Vi erbjuder en tvårätters supé till ett jubileumspris. Mer information kommer.

NOSTALGI - AFTER BEACH
Den 30 och 31 juli blir det nostalgi X 100 när Apopocalyps intar Solgårdens scen. Fri entré.

SPA SOM GER FEELGOOD PÅ DJUPET
Skäm bort dig med två våningar njutning av ett slag vi tror saknar motstycke i Sverige. Makalös utsikt, välgörande musik och feelgood i varje fiber. Boka ett av våra dagspapaket mellan 4-31/8 och få 100 kr rabatt/paket.
Boka: 035-333 05.

JUBILEUMSBRUNCH
I oktober dukar vi upp en jubileumsbrunch till ett riktigt jubileumspris. Mer information kommer.