Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

PROGRAM TJEJHELG

DERMALOGICA SKINBAR 
Dermalogicas koncept FaceFit är en hudvårdsbehandling som utförs av professionell hudterapeut i en Skin Bar-miljö. Som kund sitter du på en högre barstol och terapeuten gör behandlingen stående framför dig. Varje FaceFit-behandling är ca 10 minuter lång och har ett specifikt syfte. 
 Välj bland annat mellan följande: 
- Skin Hydration FaceFit 
- Skin Detox FaceFit 
- Skin Anti Age Face Fit
Förmånliga erbjudanden ur Dermalogicas sortiment, och de första 50 erhåller en fin gåva vid köp av produkt.
Lördag kl 10-18

EMINENCE ORGANICS 
Upptäck kraften i de rena och ekologiska. Våra hudterapeuter mäter fukt- och fetthalten i din hud och ger dig en professionell hudvårdsrådgivning. Du får med guidning prova och lära känna Eminence fantastiska hudvårdsprodukter. Fina erbjudanden ur sortimentet och överraskningar denna helg.
Fredag kl 15-18 och lördag kl 10-18

BEAUTY BAR BY BARE MINERALS 
Get the party started! Passa på att bli lite extra fin inför kvällen. Låt oss göra en ”touch up” och förstärka dina personliga drag. Kanske en lite mer vågad ögonmake än du vanligtvis brukar ha? Vår duktiga make up artist hjälper dig att lägga den bästa maken med Bare Minerals.
Fredag kl 16-18 och lördag kl 11-18

SCRATCH OF SWEDEN 
Ett ledande svenskt varumärke och företag med över 30 år på den svenska nagelmarknaden. Scratch Nails konceptet är att förse både professionella och konsumenter med kvalitativa, innovativa och spännande produkter. Våra mest kända produkter är Nail Food® som innehåller både myrra, lavendel och sesamolja, samt Scratch nagelvårdande behandlingsprodukter, kurlacker och färglacker.
Fina erbjudanden under hela helgen!
Scratch Teamet finns på plats för rådgivning, 
-Cuticle Booster- eller -Quick Nail Fix-
Fredag kl 15-18 och lördag 10-18

SCANDINAVIAN SKIN CANDY FAMILY
Scandinavian Skin Candy är ett  nytt varumärke för professionell hårborttagning vars patenterade pastor innehåller Xylitol, en ingrediens som gör hårborttagningen effektivare, fuktgivande för huden, hygienisk och lättare att hantera.
En unik metod som inte bara avlägsnar hår på det mest skonsamma sättet, men också ger en peelande effekt på huden som efterlämnar en perfekt och len hud! Passa på att boka in en Candying med våra experter från Candy Family!  (bokas endast på plats)
Fredag 15-18 och lördag 10-18

KEVIN MURPHY 
Kevin Murphy eftersträvar samma hållbarhet, resultat och vård för hår som återfinns i hudvårdsbranschen. Du kan vårda ditt hår enligt samma princip som du vårdar din hud med hjälp av dessa produkter. All hårvård från Kevin Murphy är gjorda av naturliga ingredienser som ger ditt hår ett perfekt resultat utan att det slits ut.
Passa på att ge ditt hår en välbehövlig boost med en vårdande specialinpackning.
Fredag kl 15-19 och lördag kl 10-18

TRÄNINGSKLÄDER - AIM´N 
Aim’n startades av två tjejer från Halmstad som tröttnat på tråkiga och färglösa träningskläder. Idag säljer de till 105 länder och är en av de stora på marknaden. Aim’n sprider träningsglädje med sina glada och härliga kläder till riktigt bra tjejhelgspriser. Passa på att unna dig en ny tränings outfit.

AJLAJK
Ajlajk från Halmstad designar och säljer trendiga och personliga kläder och accessoarer för tjejer i alla åldrar. Kläderna har en tidlös design och hög kvalitet. Teamet från Ajlajk finns på plats i vår lounge och visar sina kläder som såklart denna helg finns till försäljning till extra bra pris.
Fredag kl 15-18 och lördag kl 10-18

SPASHOP
Vår egna butik är fylld med fina inredningsdetaljer: doftljus, lyktor, brickor och vackra detaljer som gör det lilla extra för din egen inredning. Hitta dina nya favoriter från någon av våra leverantörer såsom On Interiör, Design Living, Katie Loxton, Olsson&Jensen, Viktorian, Mellow Design och många fler.

MIXOLOGIBRICKA
Hotel Tylösands egna sparitual är ren njutning för kropp och själ.
En spännande palett med sju olika färgglada och väldoftande produkter i lösvikt från vårt spamärke Eminence Organics. Njut av att bli skönt ren och len med produkter för både ansikte och kropp. Mixologibrickan säljs i poolbaren till specialpris denna helg, 125 kr (ordinarie pris 195 kr) 

SPALABB 
Mixa din egen bodyscrub tillsammans med andra. Med guidning av vår ” Spalabb master” låter vi kreativiteten spela fritt. Salt/socker? Lime, ingefära, apelsin, basilika, mynta? Blanda, smaka, smörj och skratta. Det som du tillverkar får du självklart ta med dig vidare, antingen in på vårt spa eller med dig hem.
Spalabbet är tillgängligt utvalda tider under helgen.

RAW FOOD SNACK´S
Vår egen kock presenterar våra goda raw food bollar och annat gott. Vi delar också med oss av våra ”hemliga recept".
Fredag och lördag 

FÖRELÄSNING MED KATARINA JOHANSSON – INSPIRATÖR OCH HÄLSOCOACH
MUMS - Mat, Umgänge, Motion och Sömn  
Fyra grundpelare i livet för att må bra, hantera vardagen och få energi!
Under en inspirerande föreläsning vägleder Katarina i en positiv, skön anda, och hjälper oss att må bättre både på insidan och utsidan. Du får enkla effektiva verktyg för att med små steg och sunt förnuft guidas och inspireras till att förändra små saker i vardagen. Med den indiska läkekonsten ayurveda som inspiration får du en individuell vägledning för just dig och din personlighetstyp; vata, pitta eller kapha. Du kommer att inse att små steg och intränade beteenden är det som är hållbart för att förbättra din hälsa och livskvalitet, både här och nu och på sikt.
Fredag kl 17, lördag kl 11 och 16


Missa inte denna föreläsning som ger dig inspiration och energi att må ännu bättre!
Dag och tid kommer inom kort

TRÄNINGSPASS MED P.E. One – 3D gruppträning
Under ett pass med P.E.One kommer du arbeta i alla tre plan på ett effektivt och roligt sätt. Hela kroppen är i rörelse och jobbar som en enhet. Instruktören är din guide som med säker hand, god teknik och härlig energi får dig att ladda och explodera ända till slutet. Svett och puls utlovas! Alla är vi olika och behöver träna efter egna förutsättningar. Passet passar alla åldrar och träningsvana. 
Fredag kl 16-16.45  OBS begränsat antal platser, drop in.

BUBBELPROVNING MED DIVINE
”Små bubblor som brister mot gommen och framkallar spännande smaksensationer. Ett glas bubbel ger en känsla av lyx och glamour, det spelar ingen roll om det är tisdag eller fest. 
Svalt, bubblande, torrt eller med lite sötma, alla har vi olika smak och nästan alla har en relation till det mousserande vinet. Men vad är egentligen mousserande vin? Hur stora är skillnaderna mellan en italiensk Spumante och en fransk Champagne? Och vad innebär det för vinets slutgiltiga karaktär varifrån det kommer och hur framställningsprocessen går till? Vi provar tre olika mousserande viner, tillsammans upplever vi vilka skillnader och likheter som finns.
Fredag och lördag kl 17.30, anmälan görs vid bokning eller i receptionen. OBS begränsat antal platser!
Lördag 16.45 på The Spa, kom i badrock. OBS begränsat antal platser, drop in


PIANOBAR
Pianobar med Josephine Hansson i Restaurang Tylöhus.
Fredag och lördag från kl 19

NATTKLUBB
Nattklubb med DJ på Leif's Lounge.
Fredag och lördag från kl 22