Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

PROGRAM TJEJHELG VÅREN 2020

BUBBELPROVNING MED ALTIA
Idag dricker vi bubbel för alla tillfällen och vi kommer prova olika mousserande viner från Europa. Vi reder ut begreppen i allt från ”äkta” Champagne, Cava från Spanien, Prosecco från Italien och lär oss skillnaden mellan de olika bubblande dryckerna.
Fredag och lördag

CASALL TRÄNINGSKLÄDER
Hos Casall hittar du sedan snart 40 år tillbaka snygga träningskläder för tjejer och kvinnor i våra bästa år. Deras träningsplagg är av högsta kvalitet och kombinerar svensk design, smarta funktioner med bästa passform och komfort. Upptäck Casalls breda sortiment av träningskläder till fantastiska priser denna helg.
Fredag 15-18 och lördag 10-18

DERMALOGICA SKINBAR 
Dermalogica står för resultat och kvalitet!
Professionella hudvårdsprodukter och behandlingar har utvecklats för att matcha den moderna människans behov och tar hänsyn till de yttre faktorer som vi möter. Vid Skin Baren har du möjligheten att prova dig fram och botanisera bland härliga produkter, få inspiration och kanske göra en liten minibehandling på dig själv.
Förmånliga erbjudanden ur Dermalogicas sortiment och de första 50 erhåller en gåva vid köp av produkt.
Fredag och lördag

EMINENCE
Eminence Pro Master finns på plats för att guida er genom ett ”smörgåsbord” av härliga och effektiva produkter som finns att prova/känna på. Bli en del av Éminence Organics succé, du också!
Fina erbjudanden ur sortimentet och överraskningar denna helg.
Lördag 10-18

FUTAH BEACH TOWELS
”Futah” tillverkar vackra strand handdukar som passar alla tillfällen. På stranden, som filt hemma i soffan eller varför inte till picknicken. Stort utbud av härliga färger i flera former och storlekar. Portugisisk design och premium kvalitet! 
Fredag 15- 18 och lördag 10-18

INREDNING OCH VACKRA TING
Vår SPA-butik är fylld med fina inredningsdetajer: doftljus, lyktor, brickor och vackra detaljer som kan sätta pricken över i för din egen inredning. Hitta dina nya favoriter från någon av våra leverantörer bland andra: On Interiör, Design Living, Miljögården, Mellow Design, Katie Loxton, Olsson & Jensen, Viktorian mm. Hitta verkliga vårfynd under denna helgen!
Spa Shopen öppet 08 – 20 hela helgen

KEVIN MURPHY – Skincare for your hair
Kevin Murphy eftersträvar samma hållbarhet, resultat och vård för hår som återfinns i hudvårdsbranschen. Du kan vårda ditt hår enligt samma princip som du vårdar din hud med hjälp av KM produkter. All hårvård från Kevin Murphy är gjorda av naturliga ingredienser som ger ditt hår ett perfekt resultat utan att det slits ut. Passa på att ge ditt hår en välbehövlig boost med en vårdande specialinpackning!
Fredag 15-19 och lördag 10-18 

MI LOOK CLOTHING
Mi look är ett smart klädkoncept med multifunktionella kläder i kvalité och design för att kunna användas till många olika tillfällen och aktiviteter. Med fokus på passform och detaljer skapas Loungwear och underkläder som håller länge.” Konceptet baseras på att få plagg ska kunna användas på många olika sätt och vid många olika tillfällen. Med utvalda kvalitéer och tidlös design skapas möjlighet till multifunktionella plagg att användas säsong efter säsong.” Tjejhelgs priser på stora delar av kollektionen! 
Fredag 15-18 och lördag 10-18

MIXOLOGIBRICKA
Ren njutning för kropp och själ! En spännande palett med sex olika färgglada och väldoftande produkter i lösvikt från vårt spamärke Eminence Organics. Njut av att bli skönt ren och len i en sparitual med produkter för både ansikte och kropp. Mixologibrickan säljs i poolbaren till specialpris hela denna helg, 
Tjejhelgspris: 125 kr (värde 195 kr) 

NATTSUDD
Nattsudd i Bar Tylöhus där vi spelar musik och serverar goda drinkar för hotellets gäster.
Fredag och lördag

LIVEMUSIK
Livemusik med Nicola i Restaurang Tylöhus.
Fredag och lördag från kl 19

RAW FOOD SNACK´S
Prova våra goda raw food bollar och annat gott. Vi delar också med oss av våra ”hemliga recept”.
Fredag 17.30 och lördag 17.30

SCRATCH OF SWEDEN - NAILBAR
Scratch Nails är ett ledande svenskt varumärke och företag med över 30 år på den svenska nagelmarknaden. Scratch Nails konceptet är att förse både professionella och konsumenter med kvalitativa, innovativa och spännande produkter. Våra mest kända produkter är Nail Food® som innehåller både myrra, lavendel och sesamolja, samt Scratch nagelvårdande behandlingsprodukter, kurlacker och färglacker.
Fina erbjudanden under hela helgen!
Fredag 15-19 och lördag 11-19

SPA LABB 
Mixa din egen bodyscrub tillsammans med glada vänner. Med guidning vår ”Spa-labb master” låter vi kreativiteten spela fritt. Salt eller socker? Lime, ingefära, apelsin, basilika, mynta? Finns bara möjligheter!  Blanda, smaka, smörj och skratta. Det som du tillverkar får du självklart ta med dig vidare, antingen in på spa eller med dig hem.
Labbet kommer att vara tillgängligt på valda tidpunkter under helgen!

STUDSPASS MED HALMSTAD GYMNASTIKFÖRENING
Ta chansen och prova på studsmatteträning! 
Studs är ett träningspass som tränar både styrka, kondition och balans och samtidigt hissar upp smilbanden. Träningsformen är tre gånger så effektiv som joggning, samtidigt som det är skonsamt för knä, höfter och rygg. Instruktörerna kör 30 min pass med rörelser som är enkla att följa och en nivå som passar alla.
Passa på att ta chansen och prova på en annorlunda träningsform!
Fredag 15:30 och 16:15
Lördag 10:30, 15:15 och 16
Begränsat antal platser, först till kvarn!


Anmälan görs i steg två när du bokar. Med reservation för ändringar i programmet.