Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

PROGRAM TJEJHELG

DERMALOGICA SKINBAR 
Dermalogicas nya koncept kallas FaceFit och är en hudvårds-behandling som utförs av professionell hudterapeut i en Skin Bar-miljö. Som kund sitter du på en högre barstol och terapeuten gör behandlingen stående framför dig. Varje FaceFit-behandling är ca 10 minuter lång och har ett specifikt syfte. 
 Välj bland annat mellan följande: 
- Skin Hydration FaceFit 
- Skin Detox FaceFit 
- Skin Anti Age Face Fit
Förmånliga erbjudanden ur Dermalogicas sortiment, och de första 50 erhåller en fin gåva vid köp av produkt.
Fredag kl 15-18 och lördag kl 10-18.

EMINENCE ORCANICS 
Upptäck kraften i de rena och ekologiska. Våra hudterapeuter mäter fukt- och fetthalten i din hud och ger dig en professionell hudvårdsrådgivning. Du får med guidning prova och lära känna Eminences fantastiska hudvårdsprodukter. Fina erbjudanden ur sortimentet och överraskningar denna helg.
Fredag kl 15-18 och lördag kl 10-18.

BEAUTY BAR BY BARE MINERALS 
Get the party started! Passa på att bli lite extra fin inför kvällen. Låt oss göra en ”touch up” och förstärka dina personliga drag. Kanske en lite mer vågad ögonmake än du vanligtvis brukar ha? Vår duktiga make up artist hjälper dig att lägga den bästa maken med Bare Minerals.
Fredag kl 16-18 och lördag kl 11-18.

NAILBAR BY REQ
Våra naildesigners från REQ erbjuder expressmanikyrer i vår salong. Kom förbi och fixa coola partynaglar.
Drop in tider i vår salong, fredag kl 15-18 och lördag kl 11-18.

KEVIN MURPHY 
Kevin Murphy eftersträvar samma hållbarhet, resultat och vård för hår som återfinns i hudvårdsbranschen. Du kan vårda ditt hår enligt samma princip som du vårdar din hud med hjälp av dessa produkter. All hårvård från Kevin Murphy är gjorda av naturliga ingredienser som ger ditt hår ett perfekt resultat utan att det slits ut.
Passa på att ge ditt hår en välbehövlig boost med en vårdande specialinpackning.
Fredag kl 15-19 och lördag kl 10-18.  

TRÄNINGSKLÄDER - AIM´N 
Aim’n startades av två tjejer från Halmstad som tröttnat på tråkiga och färglösa träningskläder. Idag säljer de till 105 länder och är en av de stora på marknaden. Aim’n finns på plats hos oss denna helg, och sprider träningsglädje med sina glada och härliga kläder till riktigt bra tjejhelgspriser. Passa på att unna dig en ny tränings outfit. Aimn´n håller också egna träningspass i vår fitnessavdelning under helgen.

IN BODY TEST
Genom att mäta din kroppssammansättning med en Inbody-analys, dvs. fördelningen mellan fett / muskelmassa får du ett underlag för att skapa ett träningsprogram som är baserat på fakta om din kropp. InBody underlättar när du skall lägga upp en strategi får att nå dina träningsmål och träningsuppföljningen blir tydligare när du får se nuläget i din kropp i siffror. Testet tar ca 15-20 minuter och genomförs av en testledare. 

Mätprocessen är enkel då du står barfota på en plattform samtidig som du håller i två handtag.  I varje analys ingår en kort genomgång där du får råd om hur du kan dra mest nytta av ditt testresultat.
Fredag och lördag.

SPASHOP
Vår egna butik är fylld med fina inredningsdetaljer: doftljus, lyktor, brickor och vackra detaljer som gör det lilla extra för din egen inredning. Hitta dina nya favoriter från någon av våra leverantörer såsom On Interiör, Design Living, Katie Loxton, Olsson&Jensen, Viktorian, Mellow Design och många fler.

SMYCKEN
Vackra smycken från bland annat Seven East finns i vår spashop, 
20% på stora delar av sortimentet.
Fredag och lördag.

MIXOLOGIBRICKA
Hotel Tylösands egna sparitual är ren njutning för kropp och själ.
En spännande palett med sex olika färgglada och väldoftande produkter i lösvikt från vårt spamärke Eminence Organics. Njut av att bli skönt ren och len med produkter för både ansikte och kropp. Mixologibrickan säljs i poolbaren till specialpris denna helg, 125 kr (ordinarie pris 195 kr) 

SPALABB 
Mixa din egen bodyscrub tillsammans med andra. Med guidning av vår ” Spalabb master” låter vi kreativiteten spela fritt. Salt/socker? Lime, ingefära, apelsin, basilika, mynta? Blanda, smaka, smörj och skratta. Det som du tillverkar får du självklart ta med dig vidare, antingen in på vårt spa eller med dig hem.
Utvalda tider under helgen.

RAW FOOD SNACK´S
Vår egen kock presenterar våra goda raw food bollar och annat gott. Vi delar också med oss av våra ”hemliga recept".
Fredag och lördag.

FLOWER BAR 
Lär dig mer om blommor och dekorationer. Vår florist delar med sig av tips och trix hur du snabbt och enkelt fixar egna snygga blomsterarrangemang och buketter som lyfter känslan i ditt hem. Vi bjuder även på inspiration till annorlunda dukningsdekorationer. Fredag och lördag.

LJUSBEHANDLING MED BIOPTRON IPPL
Upplev ljusets välgörande effekter. I dessa mörka vintermånader är vi i extra behov av det dyrbara ljuset. IPPL är ett artificiellt ljus, som har väl bringande effekter för både kropp och själ. IPPL innehåller hela ljus skalan förutom UV-ljus. Ökar mikrocirkulationen i huden samtidigt som vi energiboostar.
Lördag kl 11-18

M-U-M-S - MAT-UMGÄNGE-MAT-SÖMN  
Föreläsning av Katarina Johansson
Mer info kommer inom kort.

TRÄNINGSPASS MED AQUA FLOAT
Prova utmana dig själv på en helt ny nivå. Ta med träningen ut på vattnet. Det ostabila underlaget gör att alla rörelser du gör blir extra tuffa, och du kommer att jobba med både balans, styrka och rörlighet. Hoppa upp på madrassen, hitta dina innersta stabiliserande muskler och prova göra rörelser du annars gör på land. Passet passar alla åldrar och träningsvana. Nyfiken på passet? Kolla in mer här.

BADROCKSPINGIS
BADROCKSPINGIS PÅ LEIF’S LOUNGE
Utmana kompisarna i badrockspingis.Halmstad Bordtennisklubb är på plats och håller i pingisturneringen på Leif’s dansgolv. Missa inte detta!

BUBBELPROVNING MED BIBENDUM
Mousserande viner har exploderat i försäljning, inte bara i Sverige utan också i Europa och USA. I den här provningen lär vi oss om de olika tillverkningsprocesserna  och reder ut begreppen mellan Cava, Prosecco och Champagne.
Fredag och lördag kl 17.30, anmälan görs vid bokning eller i receptionen. OBS begränsat antal platser.

PIANOBAR
Pianobar med Nicola i Restaurang Tylöhus.
Fredag och lördag från kl 19.

NATTKLUBB
Nattklubb med DJ Madeleine på Leif's Lounge.
Fredag och lördag från kl 22.