Meny
Boka
Boka Rum DAGSPA BEHANDLING Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

PROGRAM TJEJHELG VÅREN 2020

DERMALOGICA SKINBAR 
Dermalogica står för resultat och kvalitet!
Professionella hudvårdsprodukter och behandlingar har utvecklats för att matcha den moderna människans behov och tar hänsyn till de yttre faktorer som vi möter. Dermalogica vill att det ska vara enkelt att ta hand om sin hud på bästa sätt med effektiva produkter i smidiga förpackningar. 
Vid Skin Baren får du möjlighet att under guidning prova dig fram och botanisera bland härliga produkter, kanske göra en liten minibehandling på dig själv, eller bara få tips och råd. Förmånliga erbjudanden ur Dermalogicas sortiment, och de första 50 erhåller en fin gåva vid köp av produkt.
Fredag och lördag

EMINENCE ORCANICS - Eko Skin Glow
Upptäck kraften i de rena och ekologiska. Éminence Organics är en unik, professionell ekologisk hudvårdsserie som jobbar resultatinriktat. Med Éminence hittar du den allra bästa hudvården med allt från effektiva AHA-syrapeelingar till skräddarsydda ansikts- och kroppsbehandlingar för alla olika hudtyper. Samtidigt blir du en naturlig del i det stora antal projekt för människor och natur som bedrivs inom Éminence. Éminence planterar ett träd för varje produkt som säljs. Bli en del av Éminence Organics succé, du också. Fina erbjudanden ur sortimentet och överraskningar denna helg!
Fredag och lördag 

BARE MINERALS - BEAUTY BAR 
Get the party started! Passa på att bli lite extra fin inför kvällen. Låt oss göra en ”touch up” och förstärka dina personliga drag. Kanske en lite mer vågad ögonmake än du vanligtvis brukar ha? Vår duktiga make up artist hjälper dig att lägga den bästa maken! Fin gåva vid köp av något fint till dig själv!  
Fredag och lördag

CASALL TRÄNINGSKLÄDER
Hos Casall hittar du sedan snart 40 år tillbaka snygga träningskläder för tjejer och kvinnor i våra bästa år. Deras träningsplagg är av högsta kvalitet och kombinerar svensk design, smarta funktioner med bästa passform och komfort. Upptäck Casalls breda sortiment av träningskläder till fantastiska priser denna helg.
Fredag - Lördag

STUDSPASS MED HALMSTAD GYMNASTIKFÖRENING
Ta chansen och prova på studsmatteträning! 
Studs är ett träningspass som tränar både styrka, kondition och balans och samtidigt hissar upp smilbanden. Träningsformen är tre gånger så effektiv som joggning, samtidigt som det är skonsamt för knä, höfter och rygg. Instruktörerna kör 30 min pass med rörelser som är enkla att följa och en nivå som passar alla.
Passa på att ta chansen och prova på en annorlunda träningsform!
Fredag och lördag eftermiddag, begränsat antal platser.
Först till kvarn!


SCRATCH OF SWEDEN - NAILBAR
Scratch Nails är ett ledande svenskt varumärke och företag med över 30 år på den svenska nagelmarknaden. Scratch Nails konceptet är att förse både professionella och konsumenter med kvalitativa, innovativa och spännande produkter. Våra mest kända produkter är Nail Food® som innehåller både myrra, lavendel och sesamolja, samt Scratch nagelvårdande behandlingsprodukter, kurlacker och färglacker. Kom förbi och fixa dina coola partynails. 
Fina erbjudanden under hela helgen!
Fredag 15-19 och lördag 11-19

KEVIN MURPHY – Skincare for your hair
KEVIN MURPHY eftersträvar samma hållbarhet, resultat och vård för hår som återfinns i hudvårdsbranschen. Du kan vårda ditt hår enligt samma princip som du vårdar din hud med hjälp av KM produkter. All hårvård från KEVIN MURPHY är gjorda av naturliga ingredienser som ger ditt hår ett perfekt resultat utan att det slits ut. Passa på att upptäcka Kevin Murphys unika produkter under en Voluming Dry Style som vår hårstylist erbjuder under helgen! Passa även på att ge ditt hår en välbehövlig boost med en vårdande specialinpackning!
Fredag 15-19 och lördag 10-18 

FROSSA I INREDNING OCH VACKRA TING
Vår SPA-butik är fylld med fina inredningsdetajer: doftljus, lyktor, brickor och vackra detaljer som kan sätta pricken över i för din egen inredning. Hitta dina nya favoriter från någon av våra leverantörer bland andra: On Interiör, Design Living, Miljögården, Mellow Design, Katie Loxton, Olsson & Jensen, Viktorian mm. Hitta verkliga vårfynd under denna helgen!
Spa Shopen öppet 08 – 20 hela helgen

MIXOLOGIBRICKA
Ren njutning för kropp och själ! En spännande palett med sex olika färgglada och väldoftande produkter i lösvikt från vårt spamärke EMINENCE ORGANICS. Njut av att bli skönt ren och len i en sparitual med produkter för både ansikte och kropp. Mixologibrickan säljs i poolbaren till specialpris hela denna helg, 
Tjejhelgspris: 125 kr (värde 195 kr) 

SPA LABB 
Mixa din egen bodyscrub tillsammans med glada vänner. Med guidning vår ”Spa-labb master” låter vi kreativiteten spela fritt. Salt eller socker? Lime, ingefära, apelsin, basilika, mynta? Finns bara möjligheter!  Blanda, smaka, smörj och skratta. Det som du tillverkar får du självklart ta med dig vidare, antingen in på spa eller med dig hem.
Labbet kommer att vara tillgängligt på valda tidpunkter under helgen!

RAW FOOD SNACK´S
Prova våra goda raw food bollar och annat gott. Vi delar också med oss av våra ”hemliga recept”.
Fredag 17.30 och lördag 17.30

BUBBELPROVNING MED ALTIA
Idag dricker vi bubbel för alla tillfällen och vi kommer prova olika mousserande viner från Europa. Vi reder ut begreppen i allt från ”äkta” Champagne, Cava från Spanien, Prosecco från Italien och lär oss skillnaden mellan de olika bubblande dryckerna.
Fredag och lördag

PIANOBAR
Pianobar med Nicola i Restaurang Tylöhus.
Fredag och lördag från kl 19

NATTKLUBB
Nattklubb med DJ på Leif’s Lounge.
Fredag och lördag

Anmälan görs i steg två när du bokar. Med reservation för ändringar i programmet