Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

Referenser

Gästerna hyllar Hotel Tylösand

Mikael Sorling, Chief Executive Officer PGA Sweden
PGA Sweden anordnar varje år ett utbildningsseminarium på Hotel Tylösand där de samlar 250 av Sveriges bästa golftränare. Och det är ingen slump att de valt att återvända till Hotel Tylösand i snart 15 år.

– Vi vill vara här, för att Tylösand är det bästa som finns, folk blir positiva och inspirerade här säger Mikael Sorling, Chief Executive Officer. 
– Det fungerar klockrent för oss att vara här fortsätter Sorling. Det finns alla storlekar som behövs när det kommer till lokaler och läget och utsikten gör inte saken sämre. Sedan måste jag säga att maten är av fantastisk kvalité. Trots att vi är 250 personer har de rätt kvalité och temperatur på varje rätt. Tylösand Hotel är verkligen experter på att få sina gäster att trivas och kan anpassa sig efter våra önskemål. Vi har haft föreläsare här och ett eget liveband och det har alltid fungerat utan några problem säger en nöjd Mikael Sorling.
 

Magnus Sallbring, HR- och Marknadsdirektör på ATEA
Atea samlar årligen 700 beslutsfattare inom IT-branschen under tre dagars bootcamp på Hotel Tylösand. Sedan starten 2008 har intresset för att delta i evenemanget växt rejält. Magnus Sallbring, HR- och Marknadsdirektör på ATEA, tror att miljön spelar en stor roll i succékonceptet. 
– Hotel Tylösand är en fantastisk anläggning. Hemligheten har varit att förflytta gästerna från sin vardag. Om man vill att de ska kunna slappna av och vara fokuserade på erfarenhetsutbyten är det här den perfekta platsen, säger han. 
Sallbring, som arrangerar Atea bootcamp för åttonde året i rad på Hotel Tylösand har inga planer på att byta plats. Kunderna trivs helt enkelt för bra vid de halländska sanddynerna. 
– Vi vill vara i en miljö som bjuder in till avslappnande samtal och det har Tylösand lyckats skapa. Hade vi lagt det här evenemanget i en storstad hade vi inte lyckats skapa samma intresse. Här sänker folk sin guard och det är alltid nära till skratt avslutar Magnus.


Jan, hotellgäst januari 
-Jag har besökt hotellet både privat och som konferensgäst. Maten håller alltid hög klass och hela konferenskonceptet är väl genomtänkt. Efter långa arbetsdagar ger spa och hotellets läge många möjligheter att koppla av. Att Halmstad Golfklubb är granne med hotellet är ett extra plus för oss golfare, jag återvänder gärna.


Anneli, hotellgäst september 
-Jag spenderade en natt på Hotel Tylösand med ett gäng tjejkompisar. Vi hade en riktig spahelg. Spaavdelningen är en av de bästa jag har varit på, med flera nya upplevelser som jag inte har stött på någon annanstans. Rummen kändes exklusiva, maten riktigt god och personalen var hjälpsam och trevlig. Tyvärr var det lite kallt så vi vågade oss inte i havet.
Men utsikten levde vi länge på. Kan varmt rekommendera detta hotell.