Meny
Boka
Boka Rum Behandlingar Bord Presentkort Mina sidor

Change language

Are you sure that you want to change language to English?
Yes
No

restaurang tylöhus à la carte meny sommar

Skriv ut menyn HÄR

Förrätter

Sous vide och råstekt sparris  • 155
Med ramslöksemulsion, krispiga krutonger, halvtorkade Svenska tomater och syrlig parmesanpolenta

Löjrom  • 245
Med stekt cheddartoast, rödlök, syrad grädde, dill och citron

Toast Skagen  • 165
Med löjrom, pepparrot, dill och citron

Stekta pilgrimsmusslor  • 165
Med minimorötter, äppelsallad, sötpotatispuré, granatäpple och limevinägrett 

Oxcarpaccio  • 185
Med tryffelmajonnäs, friterad kapris, pepparrot, rädisa och rostade hasselnötter
 

varmrätter

Krämig risotto  • 225
Med krispig kantarellkrokett serveras med bakad tomat, rucola och Västerbottenost
 
Smörstekt torskrygg  • 335
Med gratinerad havskräfta, Sandefjordsås, forellrom, ljummen sparris och sjökorallsallad
 
Tylöhus helstekta rödspätta  • 315
Med pepparrot, stekta champinjoner, handskalade räkor, dill, brynt smör och citron 
 
Confiterat anklår • 245
Med äppelsyrad kycklingbuljong, ristat bacon, färska haricot vertes, potatispuré och minimorot
 
Tylöhus ”Wallenbergare” • 255
Med skirat smör, rårörda lingon, ärtor, pressgurka och potatispuré
 
Örtstekt oxfilé ·  375
Med bearnaise, friterad färskpotatis, confiterad tomat och sommarsparris
 

Desserter

Citronmacaron ·  145
Med limesorbet, hallonmarshmallows och chokladmousse. 

Hallonsorbet ·  145
Med pecannötsbrownie, honungscrunch och äppelgelé

Svenska jordgubbar ·  155
Med egengjord pistaschnötsglass, vit 
chokladsås och rostade pistaschnötter.

Crème brûlée med färska bär ·  115

Cecilias chokladpralin ·  25/st

Kvällens ostar ·  125
Med Tylöhus marmelad och Cecilias 
knäckebröd