Boka bord
Boka bord på någon av våra trevliga restauranger. Här finns något för alla smaker. Är ni fler än 8 personer vänligen kontakta hovmästaren på 035-333 05 eller mail: hovmastare@tylosand.se
per gessle selection champagne

Per Gessle Selection innehåller tre champagner, The Pleaser, The Convincer och The Improver. The Pleaser och The Convincer är framtagna tillsammans med champagnehuset Charles Ellner belägna i Epernay i hjärtat av Champagne medan The Improver är en cuvée framtagen tillsammans med Champagnehuset Pierre Peters från Le Mesnil-sur-Oger i Cotes du Blancs. Champagne Cuvée The Pleaser NV

The Pleaser har en elegant och krämig gulfruktig doft med blommiga inslag. Smaken är mineraldriven och välbalanserad med inslagav persika, nektarin och har en fin nötighet. Passar till Apéritif eller eleganta fisk och skaldjursrätter, såsom halstrade pilgrimsmusslor med jordärtskockspuré eller torskrygg med skirat smör.

Land: Frankrike
Druvor: Chardonnay 60 %, Pinot Noir 40 %
Alkoholhalt: 12 %


Champagne Cuvée The Convincer

The Convincer har en elegant, fruktig och nyanserad doft med inslag av mineral, vildhallon och smultron. Torr, mycket frisk och fruktig smak med inslag av vildhallon, solmogna jordgubbar & brioche. Passar till Apéritif eller till hummer, gratinerade havskräftor, anklevertoast eller varför inte till en carpaccio?

Land: Frankrike 
Druvor: Chardonnay 50 %, Pinot Noir 50 %
Alkoholhalt: 12 %


Champagne Cuvée The Improver NV

The Improver har en komplex doft och smak med inslag av vita blommor, mandel, citrus, mandarin och valnötter. Passar till Apéritif eller till finstämda fiskrätter av fisk och skaldjur.

The Improver består utav 15 olika årgångar ner till 1988, givetvis bara från de absolut främsta årgångarna. Endast ett par hundra flaskor har producerats.


Land: Frankrike 
Druvor: Chardonnay
Alkoholhalt: 12 %


Production by Cityweb and Hotel Tylösand